G.A.S.A.

Om G.A.S.A.

Stedet hvor GASTRONOMI, AKTIVITETER, SAMVÆR og ARRANGEMENTER går op i en højere enhed.

Hos G.A.S.A. i Odense kan du koble af og nyde en god aften i vores rustikke og hyggelige rammer. Vi vil gerne tage del i byens udvikling, og ønsker med vores lige godt og vel 5000 m2 at åbne byen op og tilbyde dig nye oplevelser.

G.A.S.A. er det oplagte sted at overveje, hvis du mangler den rigtige lokation til din næste store fest.

Restaurant Hallundbæks ligger fast i G.A.S.A.’s lokaler. Konceptet her er at lægge al kærlighed i én menu, som er komplementeret med udvalgte drikkevarer ad libitum, så du får en gastronomisk aften alt inklusiv. Læs alt om restauranten og book bord her.

 

G.A.S.A.’s 4 fokus områder:

 

Læs meget mere om G.A.S.A. HER

 

Om Sir Club

Nær Odense banegård finder I Sir Club. Sir Club er en blanding mellem en pub, sportsbar og bodega, hvor
der altid er et stort udvalg af fadøl på vores 27 haner, heriblandt vores to egne øl.
På Sir Club kan du komme som du er og altid forvente at blive mødt af en smilende og venlig bartender,
som er klar til at guide dig blandt det store udvalgt af lokale som udenlandske øl, både med og
uden alkohol.

Der mulighed for at læse i et udvalg af dagens aviser eller låne et af vores mange brætspil. Er man ikke til
brætspil er der også mulighed for terninger eller kort. Shuffleboard og beerpong koster kun et smil at låne.

Hver onsdag fra kl. 20 er der Bingo og hver torsdag Comedy Open Mic fra kl. 20. Endvidere har vi også
andre events løbende, man kan læse om på vores Facebook side.

Når aftenen melder sig, skruer vi en tand op for musikken. Musikken er styret af bartenderen, men spørger man
pænt, vil man ofte få lov at høre musik efter ønske. Fra tid til anden kan man nyde livemusik både i form af
akustiske toner eller dj, som samtidig byder op til at man kan få en lille svingom. Når aftenen går på hæld
og cyklen måske ikke virker som det oplagte transportmiddel, sørger vi for at ringe efter en taxa til dig, så
du kommer sikkert hjem.

Luk op for et væld af oplevelser med et Bargroup-gavekort

Mangler du den perfekte gave? Giv en oplevelse i Odense. Med et Bargroup-gavekort kan du besøge vores barer, restauranter og natklubber i byen.

Kortet kan bruges til fx. dansk mad på Klosterkroen, en DATO på Viggos, eksotiske cocktails på Kong Tiki, flasker og cocktails på  Blomsten & Bien, whiskey på Ryan’s of Odense, specialøl på Sir Club eller andespande på Den Brølende And.

 

 

Køb gavekortet her:

Køb gavekort

 

Gavekortet skal aktiveres med en 4-cifret kode, der følger med. Bargroup gavekortet er et elektronisk gavekort, som kan bruges i stedet for kontanter. Gavekortet er nummereret og kan anvendes til køb på alle Bargroups restaurationer* – dog undtaget Storms Pakhus, der har sine egne gavekort, der kan købes her.

Gavekortet er ikke påført et navn, således kan det også benyttes som gave.

Hvis du mister dit gavekort eller hvis du har to gavekort, der skal lægges sammen eller andre spørgsmål, så skriv til os på [email protected].

Max beløb pr. gavekort er 3000 kr. Du har 14 dages fortrydelsesret på gavekortet. Et gavekort er ikke en tjenesteydelse, og der er derfor ikke mulighed for at begrænse fortrydelsesretten. Gavekortet er gyldigt i 2 år fra sidste transaktion på kortet. Indestående på kortet kan til enhver tid udbetales kontant ved henvendelse på [email protected]. Hvis du ønsker værdien på gavekortet indløst kontant, opkræves der et gebyr på 15% af gavekortets værdi dog maximum 100 kr. uanset værdien på gavekortet.


Sikkerhed

Du må gerne dele dit gavekort med andre. Det er derfor også helt op til dig selv, om du vil give din online kode til andre. Du skal dog være opmærksom på, at det er dig, der hæfter for al brug og misbrug af dit gavekort. Del derfor kun kortet og koden med personer, du stoler på.

Det koster ikke noget, når du bruger gavekortet. Der er altså ingen skjulte gebyrer eller omkostninger forbundet med gavekortet.

Gyldighedsperiode

Kortet er gyldigt i 2 år fra sidste gang, du har brugt kortet i en transaktion. Hvis du er tvivl om gyldigheden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hæftelse og ansvar

Hvis du mister dit gavekort så kontakt os straks på [email protected], så vi kan spærre kortet så hurtigt som muligt.

Personlig information

Når du køber et gavekort til Bargroup, skal du som minimum angive dit navn, adresse, telefonnummer og email-adresse. Disse oplysninger er påkrævet, for at vi kan udfylde din ordre.

Bargroup videregiver ikke personlige oplysninger eller andre oplysninger, der er indtastet på denne hjemmeside, til nogen tredjepart. Bargroup forbeholder sig ret til at videregive dine personlige oplysninger til epay, Nets og/eller Teller for at kunne opfylde din ordre.

Personoplysningerne indsamles til levering af dit gavekort

*Gavekortet kan bruges på følgende forretninger:

 

 

afholde DIT arrangement hos os.

Hos Bargroup kan du holde dit arrangement, uanset om det er en fødselsdag, et firmaevent, en polterabend, julefrokost eller en pubcrawl med klubben. Vi skræddersyr din fest eller arrangement, så det indeholder lige det, du kunne tænke dig. Vi kan huse både 10 og 1000 personer, og om du vil spise eller nøjes med fest bagefter, så har vi hvad du søger. Lad os skabe rammerne om din fest.

Vi har  8 forskellige beværtninger, hvor du kan hygge dig med dine venner, kollegaer eller familie.

Du kan fx.:

Uanset om du skal arrangere et firmaevent, en julefrokost, polterabend eller studiestartsfest, så har vi det perfekte sted til dig.

Skriv til os her, og lad os sammen finde den bedste løsning til dit selskab.

 

Anvendelse af logomateriale fra denne side skal altid godkendes af Bargroup.

Kontakt: Bjørn Hentze på mail [email protected] eller på tlf. 21 24 21 26

Hold din fødselsdag, dit firmaevent eller julefrokost hos Bargroup

Du kan vælge imellem 2 natklubber, 3 værtshuse/barer, 2 restauranter og 1 streetfoodmarked, som hver især tilbyder noget helt særligt.

Læs en kort introduktion om hvert sted her, eller find mere information under menupunktet Butikker.

 

Den Brølende And

Den Brølende And er stedet, hvor du fester sammen med “Knalle Kalle”, Bamses Venner, Danser med drenge, Thomas Helmig og mange mange flere. Her kan du slukke tørsten med en andespand og danse på borde og bænke, til du ikke kan stå på fødderne. Stemningen er uhøjtidelig, og der er højt til loftet. Der er plads til 250 gæster og mulighed for tilkøb af karaokemaskine.

Blomsten & Bien

Blomsten & Bien er stedet, hvis du vil have drinks, cocktails, bordfodbold, dans og fest til den lyse morgen.

Ryan’s of  odense

Ryan’s of Odense er der, hvor du drikker Guinness og Murphy’s til din fish ‘n’ chips eller pubburger, og skråler med på de traditionelle irske sange, når livemusikken kommer på. Du kan også tage et spil pool eller dart i vores spillerum.

Viggos

Viggos er stedet, hvor du griner og hygger, mens du rafler og kæmper dig igennem den famøse DATO. Bliver du færdig med 10 fadøl eller cider i løbet af åbningstiden, får du dit eget DATOkrus som kommer op at hænge blandt de andre 8500 krus.

Klosterkroen

Klosterkroen er der, hvor du læner dig tilbage og bliver forkælet med god, gammeldags dansk mad lavet med kærlighed og lokale råvarer. Du kan låne selskabslokalet til dig og dine gæster, så stemningen må gerne blive løssluppen.

Sir Club

Sir Club er stedet, hvor du kan vælge mellem fadøl fra 27 forskellige haner. Du kan også spille pool og dart eller læne dig tilbage til et spil kort eller terninger.

G.A.S.A.

G.A.S.A. er det oplagte sted at besøge, hvis du vil kombinere en sjov aften på en af vores boccia, petanque- eller shufflebaner med god mad lavet på nøje udvalgte råvarer, eller hvis du bare vil nyde en kold øko øl med vennerne. Du kan også give os et kald, hvis du mangler den rigtige lokation til din næste store fest.

HALLUNDBÆKS, der ligger inde i G.A.S.A.’s lokaler, tilbyder en gastronomisk aften alt inklusiv.

Storms Pakhus

Storms Pakhus er stedet, hvis du vil opleve et sandt madmekka med boder fra hele verden. Her kan du også få klassiske cocktails og pakhusets egne kreationer.

Hvem er vi?

Bargroup har Odense i hjertet, vi arbejder hver dag for at skabe oplevelser sammen med dig. Om du er en lokal virksomhed på Fyn, eller om i er en vennegruppe, så står vi klar til at skabe oplevelser der varer ved – for dig, for os og for Odense.

 

Hvad laver vi?

Du oplever nok mest, at vi skænker din drink eller serverer dit måltid, og hver dag arbejder vores 120 medarbejdere for at give dig den bedste oplevelse hos os. Men vi laver også meget andet.

Vi udvikler forretninger og koncepter. Vi samarbejder på tværs af Fyn og deltager aktivt i Fyns erhvervsliv. Vi udvikler rammerne for dit event, og vi står til rådighed for dig og dit arrangement.

 

Hvordan står vi til rådighed for dig og dit arrangement?

Vi kan afvikle dit arrangement på en af vores 8 beværtninger. Vi har både plads til 10 og 1000, om du vil ud at spise eller nøjes med festen bagefter, så har vi hvad du søger.

 

Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig her

Vores historie

Bargroup startede i 2011 med små butikker, da vi overtog Viggos og Den Brølende And. I 2014 grundlagde vi Bargroup som en restaurationskoncern, og siden da har vi vækstet støt. Vi er gået fra at have en butik, hvor det administrative arbejde blev suppleret op med vagter i baren.

Den tid ligger nogle år tilbage.

I dag står vi med et super skarpt team – både rundt omkring på alle vores beværtninger, men også på vores hovedkontor på Middelfartvej. Hvis vi skal blive ved med at vækste, så kræver det at alle mand arbejder benhårdt og udvikler sig selv – vores forretning udvikler sig når vores medarbejdere gør. Hos Bargroup er vores medarbejdere det vigtigste, og vi værner om deres trivsel, sammenhold og udvikling.

 

Vores vision

Sammenhold, ansvarlighed og glæde er de kerneværdier, vi arbejder ud fra i Bargroup. Det er ikke bare noget vi siger, det er noget, vi gør. Vi forventer af vores medarbejdere, at de er foregangsbilleder i den mission og alle tager del i at gøre værdierne levende, når vi arbejder.

Vi tager ansvar for din oplevelse, og arbejder sammen om at vores gæster skal være glade. Så vi tør godt sige højt, at du kommer som gæst, men går som ven.