Café Skt. Gertrud

Cafe Skt. Gertrud

Café Skt. Gertrud åbnede i 1986 og er inspireret af den franske Café-Brasserie kultur.

I vores stemningsfyldte café kan der nydes drikkevarer, både varme og kolde, som kan suppleres med brunch og frokostretter fra vores indbydende cafékort. Morgenkaffe sammen med en friskbagt croissant eller et koldt glas Bourgogne blanc sammen med en salade Niçoise.

Om aftenen kan der nydes mad fra vores à la carte menu eller vores variende månedens menu.

Ved sammensætning af alle vores retter, tilstræber vi at bruge kvalitetsbevidste lokale leverandører. Vores tjenere står gerne til rådighed med bl.a. anbefaling af vin til menuen.

Stemningen i caféen er intim, men samtidig hyggelig og afslappet.

Hver weekend fra kl.23 spiller vores house disc jockey lækker soul og rhythm and blues for forventningsfuld gæster.

Læs mere og kontakt os på vores hjemmeside.

Bargroup forlænger aftalen med Albani / Royal Unibrew

“Igennem årerne har relationen mellem os og Royal Unibrew vokset sig tættere og stærkere. Det skyldes ikke mindst kompetente folk som bl.a. Distrikchef Mads Væver Andersen og Regional Salgschef Claus Wolff Lumby. Derfor er det os en stor glæde, at vi kan fortsætte det strategiske samarbejde endnu 5 år, som vil komme alle vores restaurationer og gæster til gode,” siger en af direktørerne i Bargroup, Bjørn Hentze.

Den forlængede aftale betyder, vi tager min. 5 år mere i samarbejdet. Vi glæder os til fortsat at skabe værdi og oplevelser for vores gæster.

 

Café Skt. Gertruds får ny ejer men vil forblive, som du kender det

I hjertet af Odense ligger Café Skt. Gertruds, hvilket den har gjort i 37 år. Cafeen har i den tid kun skiftet ejer én gang, men efter 17 år med Mark Beetson ved roret, er tiden nu til en ny ejer af den Odense-berømte perle.

“Lad os mødes på Gertruds” er en vending, der ofte bliver hørt blandt odenseanere, fra den tidlige morgenstund til de sene nattetimer. Dette vil der bestemt ikke blive lavet om på, selvom den snart tidligere ejer Mark Beetson har solgt Café Skt. Gertruds. Fra d. 1/10 vil det nemlig være restaurationsvirksomheden Bargroup i partnerskab med Per Hallundbæk, der overtager ejerskabet:

”Det er med den dybeste respekt og ydmyghed, vi ser frem til at overtage Gertruds. Vi ønsker at værne om konceptet og alle de gode ting, gæsterne kender cafeen for,” fortæller Per Hallundbæk.

Per har med mere end 30 år som kok og tidligere køkkenchef på Falsled Kro en solid baggrund som gastronomisk kreatør. Per Hallundbæk har en stor passion og forkærlighed for det franske køkken, så at træde ind i partnerskabet som medejer af Gertruds, der er inspireret af den franske Café-Brasserie kultur.

Mark Beetson har ejet og drevet Gertruds i 17 år men har nu valgt, at tiden er inde til at prøve noget nyt: ”Jeg har været i branchen stort set hele mit liv, så hvis jeg skal nå at prøve kræfter med noget andet, så skal det være nu,” fortæller Mark, ”Gertruds har været en stor del af mit liv i mange år, men nu hvor jeg snart skal have mit første barnebarn synes jeg også, tidspunktet er helt rigtigt til generelt at prøve noget nyt.”

Mark løfter endnu ikke sløret for, hvad fremtiden eller bringer, men han er helt tryg ved at overlade Gertruds til de nye ejere, da han ikke er i tvivl om, de kan drive forretningen videre på samme gode måde, han har gjort i så mange år.

”Vi glæder os helt vildt til at fortsætte med at give gæsterne de gode oplevelser, de kender i dag,” forsikrer direktør i Bargroup Bjørn Hentze, ”Gertruds tilbyder intim, hyggelig og afslappet stemning i midten af Odense med lækker mad på menuen og gode drikkevarer. Alt sammen noget, vi i Bargroup i den grad elsker at kunne tilbyde vores gæster.”

”Vi sætter en kæmpe ære i altid at kunne give gæsterne de bedste oplevelser, og vi skal bestemt ikke gå på kompromis med noget, når vi får nøglerne til Gertruds,” fortæller Amanda Kuczynski, der er driftschef i Bargroup Food. Amanda er bl.a. kendt fra Klosterkroen, hvor hun i mange år har været ’Kromutter’, og hun vil helt sikkert stadig være at finde i den populære restaurant med dansk mad i Lille Gråbrødrestræde.

”I mit arbejde som driftschef er det yderst vigtigt, at jeg hele tiden ved, hvad der rør sig ude i vores restauranter. Derfor vil gæster helt sikkert stadig møde mig fra tid til anden, når de besøger os.”

Bargroup har for nyligt foretaget en organisationsændring og opdelt forretningen således, at der i dag er oprettet Bargroup Food. Klosterkroen, Hallundbæks og G.A.S.A. er de tre steder, der i dag hører under Bargroup Food og 1/10 tilføjes Café Skt. Gertruds til familien. Bargroup Food er med Bjørn Hentze som direktør, Per Hallundbæk som gastronomisk chef og Amanda Kuczynski som driftschef mere end klar til at få overrakt nøglerne til Skt. Gertruds 1/10.

 

Bargroup foretager en organisationsændring og opretter Bargroup Food

Fra 1/7-2023 har vi valgt at sætte endnu større fokus på vores spisesteder Klosterkroen, G.A.S.A. og Hallundbæks. Dette har vi gjort ved at foretage en organisationsændring, der giver mulighed for at drive stederne mere samlet med de fordele, der opstår ved dette.

Bargroup’s direktion bestående af Gregers Schmidt, Martin Bødker og Bjørn Hentze har i tæt partnerskab med Per Hallundbæk vi oprettet Bargroup Food, der fremover vil have ansvaret for vores spisesteder og madkoncepter. Per har med mere end 30 år som kok og tidligere køkkenchef på Falsled Kro en solid baggrund som gastronomisk kreatør og er derfor et kæmpe aktiv i den nye ledelse af Bargroup Food.

Den daglige ledelse af Bargroup Food vil være med Bjørn Hentze som direktør, Per Hallundbæk som Gastronomisk chef og så med en gammel kending ombord som driftschef:

”Vi er rigtig glade for at Amanda har sagt ja til at være med på den videre rejse og jeg er sikker på, at det kommer til at gavne hele koncernen med tiden,” siger Bjørn Hentze.

Bargroup har nemlig valgt at tilbyde den nyoprettede stilling i ledelsesteamet ved Bargroup Food til Amanda Kuczynski. Amanda er i dag 37 år og har siden 2015 været en del af Bargroup, hvor hun i mange år har været ’Kromutter’ på Klosterkroen. Amanda har været med til at starte, udvikle og etablere Klosterkroen til det, den er i dag: En hyggelig odenseansk restaurant med fokus på dansk mad, charme og sjæl.

Amanda har de sidste 19 år af sit liv haft stort set alle kasketter i restaurationsbranchen i Odense. Hun har været alt fra entré- og gaderobepige til bartender og værtinde, og de sidste 11 år, restaurantchef.

Hun har i Bargroup både været en del af rejsen på Klosterkroen men også senest G.A.S.A. og Hallundbæks. Det er derfor helt naturligt, at hun selvfølgelig skulle tilbydes en plads i ledelsen af Bargroup Food. Selv siger Amanda også, at:

”Jeg er meget privilegeret med mit arbejde, som for mange år siden blot startede som en hobby ved siden af mine studier – jeg sætter absolut en ære i at kunne være med til at sætte mit præg, være med til at udvikle og vigtigst: At skabe de bedste rammer for personale og oplevelser for gæsterne.”

Selvom Amanda har haft mange kasketter, så er det i den grad ledelse, hun brænder for. Og hun lover også, at du som gæst stadig kan se Amanda ude i Bargroup’s restauranter, for der forsvinder hun ikke fra:

”Jeg tror simpelthen ikke på, man kan råde, lede og vejlede uden selv at være en del af det og have stået der.”

Derfor er det vigtigt for Amanda at være synlig og nærværende for personalet ude på spisestederne. Hun ønsker at være en leder, der gør en forskel på flere parametre og går forrest. Dette vil i vores overbevisning også være med til at gøre en forskel for gæsteoplevelsen.

Rollefordelingen i Bargroup Food er klar og afdelingen er ved at tage form. Med Bjørn Hentze som direktør, Per Hallundbæk som ansvarlig for mad og køkken samt Amanda Kuczynski som ansvarlig for restaurant og gæsteoplevelsen i front, er strategien lagt og holdet er mere end klar til at komme helt i gang med det nye setup.

Om G.A.S.A.

Stedet hvor GASTRONOMI, AKTIVITETER, SAMVÆR og ARRANGEMENTER går op i en højere enhed.

Hos G.A.S.A. i Odense kan du koble af og nyde en god aften i vores rustikke og hyggelige rammer. Vi vil gerne tage del i byens udvikling, og ønsker med vores lige godt og vel 5000 m2 at åbne byen op og tilbyde dig nye oplevelser.

G.A.S.A. er det oplagte sted at overveje, hvis du mangler den rigtige lokation til din næste store fest.

Restaurant Hallundbæks ligger fast i G.A.S.A.’s lokaler. Konceptet her er at lægge al kærlighed i én menu, som er komplementeret med udvalgte drikkevarer ad libitum, så du får en gastronomisk aften alt inklusiv. Læs alt om restauranten og book bord her.

 

G.A.S.A.’s 4 fokus områder:

 

Læs meget mere om G.A.S.A. HER

 

Om Sir Club

Nær Odense banegård finder I Sir Club, som i 50 år har dannet rammen for mange festlige og hyggelige stunder.
Sir Club er en bar, hvor specialøllene er i højsædet, og hvor I finder 27 haner samt et stort udvalg af specialøl fra
hele verdenen. I vil altid kunne finde minimum 85 forskellige øl af høj kvalitet og til gode priser i vores ølkort, som
indeholder alt fra traditionelle trappistøl til de nyeste sours.

Er du ikke til øl, så har vi også et lækkert cocktailskort, hvor du vil finde kendte cocktails, samt husets signaturcocktails.

På Sir Club møder det gamle nemlig det nye, og det ser man både på ølkortet, i indretningen samt i det meget
blandede klientel, som i løbet af ugen besøger baren. Det giver baren en helt unik stemning og varme, og gør
Sir Club til noget helt særligt. Her kan man nemlig komme som man er.

EVENTS HVER UGE:

  • Kviz? hver mandag fra kl. 20:00
  • Bingo Banko hver onsdag fra kl. 20:00

Besøger I os på et tidspunkt hvor der ikke er events, har I altid mulighed for at låne et af vores mange brætspil,
terninger eller spillekort helt gratis. Vi har også et poolbord, som koster 20 kr. pr. spil.

Luk op for et væld af oplevelser med et Bargroup-gavekort

Mangler du den perfekte gave? Giv en oplevelse i Odense. Med et Bargroup-gavekort kan du besøge vores barer, restauranter og natklubber i byen.

Kortet kan bruges til fx. dansk mad på Klosterkroen, en gastronomisk oplevelse alt inklusive på Hallundbæks, en DATO på Viggos, flasker og cocktails på  Blomsten & Bien, whiskey på Ryan’s of Odense, specialøl på Sir Club eller andespande på Den Brølende And.

 

 

Køb gavekortet her:

Køb gavekort

 

Gavekortet skal aktiveres med en 4-cifret kode, der følger med. Bargroup gavekortet er et elektronisk gavekort, som kan bruges i stedet for kontanter. Gavekortet er nummereret og kan anvendes til køb på alle Bargroups restaurationer* – dog undtaget Storms Pakhus, der har sine egne gavekort, der kan købes her.

Gavekortet er ikke påført et navn, således kan det også benyttes som gave.

Hvis du mister dit gavekort eller hvis du har to gavekort, der skal lægges sammen eller andre spørgsmål, så skriv til os på [email protected].

Max beløb pr. gavekort er 3000 kr. Du har 14 dages fortrydelsesret på gavekortet. Et gavekort er ikke en tjenesteydelse, og der er derfor ikke mulighed for at begrænse fortrydelsesretten. Gavekortet er gyldigt i 2 år fra sidste transaktion på kortet. Indestående på kortet kan til enhver tid udbetales kontant ved henvendelse på [email protected]. Hvis du ønsker værdien på gavekortet indløst kontant, opkræves der et gebyr på 15% af gavekortets værdi dog maximum 100 kr. uanset værdien på gavekortet.


Sikkerhed

Du må gerne dele dit gavekort med andre. Det er derfor også helt op til dig selv, om du vil give din online kode til andre. Du skal dog være opmærksom på, at det er dig, der hæfter for al brug og misbrug af dit gavekort. Del derfor kun kortet og koden med personer, du stoler på.

Det koster ikke noget, når du bruger gavekortet. Der er altså ingen skjulte gebyrer eller omkostninger forbundet med gavekortet.

Gyldighedsperiode

Kortet er gyldigt i 2 år fra sidste gang, du har brugt kortet i en transaktion. Hvis du er tvivl om gyldigheden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hæftelse og ansvar

Hvis du mister dit gavekort så kontakt os straks på [email protected], så vi kan spærre kortet så hurtigt som muligt.

Personlig information

Når du køber et gavekort til Bargroup, skal du som minimum angive dit navn, adresse, telefonnummer og email-adresse. Disse oplysninger er påkrævet, for at vi kan udfylde din ordre.

Bargroup videregiver ikke personlige oplysninger eller andre oplysninger, der er indtastet på denne hjemmeside, til nogen tredjepart. Bargroup forbeholder sig ret til at videregive dine personlige oplysninger til epay, Nets og/eller Teller for at kunne opfylde din ordre.

Personoplysningerne indsamles til levering af dit gavekort

*Gavekortet kan bruges på følgende forretninger: Klosterkroen, Den Brølende And, Blomsten & Bien, Hallundbæks, Viggos, Ryan’s eller Sir Club.

afholde DIT arrangement hos os.

Hos Bargroup kan du holde dit arrangement, uanset om det er en fødselsdag, et firmaevent, en polterabend, julefrokost eller en pubcrawl med klubben. Vi skræddersyr din fest eller arrangement, så det indeholder lige det, du kunne tænke dig. Vi kan huse både 10 og 1000 personer, og om du vil spise eller nøjes med fest bagefter, så har vi hvad du søger. Lad os skabe rammerne om din fest.

Vi har  10 forskellige beværtninger, hvor du kan hygge dig med dine venner, kollegaer eller familie.

Du kan fx.:

Uanset om du skal arrangere et firmaevent, en julefrokost, polterabend eller studiestartsfest, så har vi det perfekte sted til dig.

Skriv til os her, og lad os sammen finde den bedste løsning til dit selskab.

 

Anvendelse af logomateriale fra denne side skal altid godkendes af Bargroup.

Kontakt: Bjørn Hentze på mail [email protected] eller på tlf. 21 24 21 26

Hold din fødselsdag, dit firmaevent eller julefrokost hos Bargroup

Du kan vælge imellem 2 natklubber, 3 værtshuse/barer, 2 restauranter og 1 streetfoodmarked, som hver især tilbyder noget helt særligt.

Læs en kort introduktion om hvert sted her, eller find mere information under menupunktet Butikker.

 

Den Brølende And

Den Brølende And er stedet, hvor du fester sammen med “Knalle Kalle”, Bamses Venner, Danser med drenge, Thomas Helmig og mange mange flere. Her kan du slukke tørsten med en andespand og danse på borde og bænke, til du ikke kan stå på fødderne. Stemningen er uhøjtidelig, og der er højt til loftet. Der er plads til 250 gæster og mulighed for tilkøb af karaokemaskine.

Blomsten & Bien

Blomsten & Bien er stedet, hvis du vil have drinks, cocktails, bordfodbold, dans og fest til den lyse morgen.

Ryan’s of  odense

Ryan’s of Odense er der, hvor du drikker Guinness og Murphy’s til din fish ‘n’ chips eller pubburger, og skråler med på de traditionelle irske sange, når livemusikken kommer på. Du kan også tage et spil pool eller dart i vores spillerum.

Viggos

Viggos er stedet, hvor du griner og hygger, mens du rafler og kæmper dig igennem den famøse DATO. Bliver du færdig med 10 fadøl eller cider i løbet af åbningstiden, får du dit eget DATOkrus som kommer op at hænge blandt de andre 8500 krus.

Klosterkroen

Klosterkroen er der, hvor du læner dig tilbage og bliver forkælet med god, gammeldags dansk mad lavet med kærlighed og lokale råvarer. Du kan låne selskabslokalet til dig og dine gæster, så stemningen må gerne blive løssluppen.

Sir Club

Sir Club er stedet, hvor du kan vælge mellem fadøl fra 27 forskellige haner. Du kan også spille pool og dart eller læne dig tilbage til et spil kort eller terninger.

G.A.S.A.

G.A.S.A. er det oplagte sted at besøge, hvis du vil kombinere en sjov aften på en af vores boccia, petanque- eller shufflebaner med god mad lavet på nøje udvalgte råvarer, eller hvis du bare vil nyde en kold øko øl med vennerne. Du kan også give os et kald, hvis du mangler den rigtige lokation til din næste store fest.

HALLUNDBÆKS, der ligger inde i G.A.S.A.’s lokaler, tilbyder en gastronomisk aften alt inklusiv.

Storms Pakhus

Storms Pakhus er stedet, hvis du vil opleve et sandt madmekka med boder fra hele verden. Her kan du også få klassiske cocktails og pakhusets egne kreationer.

Hvem er vi?

Bargroup har Odense i hjertet, vi arbejder hver dag for at skabe oplevelser sammen med dig. Om du er en lokal virksomhed på Fyn, eller om i er en vennegruppe, så står vi klar til at skabe oplevelser der varer ved – for dig, for os og for Odense.

 

Hvad laver vi?

Du oplever nok mest, at vi skænker din drink eller serverer dit måltid, og hver dag arbejder vores 120 medarbejdere for at give dig den bedste oplevelse hos os. Men vi laver også meget andet.

Vi udvikler forretninger og koncepter. Vi samarbejder på tværs af Fyn og deltager aktivt i Fyns erhvervsliv. Vi udvikler rammerne for dit event, og vi står til rådighed for dig og dit arrangement.

 

Hvordan står vi til rådighed for dig og dit arrangement?

Vi kan afvikle dit arrangement på en af vores 10 beværtninger. Vi har både plads til 10 og 1000, om du vil ud at spise eller nøjes med festen bagefter, så har vi hvad du søger.

 

Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig her

Vores historie

Bargroup startede i 2011 med små butikker, da vi overtog Viggos og Den Brølende And. I 2014 grundlagde vi Bargroup som en restaurationskoncern, og siden da har vi vækstet støt. Vi er gået fra at have en butik, hvor det administrative arbejde blev suppleret op med vagter i baren.

Den tid ligger nogle år tilbage.

I dag står vi med et super skarpt team – både rundt omkring på alle vores beværtninger, men også på vores hovedkontor på Middelfartvej. Hvis vi skal blive ved med at vækste, så kræver det, at alle mand arbejder benhårdt og udvikler sig selv – vores forretning udvikler sig når vores medarbejdere gør. Hos Bargroup er vores medarbejdere det vigtigste, og vi værner om deres trivsel, sammenhold og udvikling.

 

Tidslinje:

2011 Overtagelse af Viggos og Den Brølende And
2014 Overtagelse af Blomsten & Bien
2014 Stiftelse af Bargroup som koncern
2015 Åbning af Klosterkroen, vores første restaurant i Odense (5. november)
2017 Åbning af Storms Pakhus
2019 Overtagelse af Ryan’s (2. september)
2020 Sir Club bliver optaget i familien
2021 Åbning af G.A.S.A.
2022 Åbning af Restaurant Hallundbæks (24. februar)
2023 Overtagelse af Cafe Skt. Gertrud (1. oktober)