Adresse

Overgade 45, Kælderen
5000 Odense C

Vis på Google Maps

Åbningstider


Torsdag 22:00  -  03:00
Fredag 22:00  -  05:00
Lørdag 22:00  -  05:00

Kontakt

2611 7658
info@blomstenogbien.dk

Fang os på Messenger

Links

Book bord
Events

Om Blomsten & Bien

Blomsten & Bien er stedet, hvis du vil have drinks, cocktails, bordfodbold, dans og fest til den lyse morgen.

Efter en ombygning i sommeren 2014 er Blomsten og Bien genåbnet og relanceret. Det er stadig bordfodbold, rafling, en sving om på stripperstangen og god musik du kan opleve her, men en opgradering i barkortet har medført at vi nu kan tilbyde dig et meget mere varieret udvalg af drinks, spiritus, RTD og øl. Vi er dog stadig stolte af at lave Odenses bedste Daquiris.

Vores musikkoncept er en god bred vifte af musik lige fra 80’er-90’er til nye hits, og der er rig mulighed for at lave de forbudte trin på dansegulvet!

Bordfodbold
Vi kører hver torsdag kl. 23 en bordfodboldturnering hvor man udover en gratis fadøl, godt selskab og hygge kan vinde en flaske af husets spiritus med vand.

Bordbooking
Ved en bordbookning sikrer I jer at der er gjort klar til jer når I kommer på Blomsten & Bien. Vi tilbyder et varieret udvalg af bordpakker. For bordbookning kontakt info@blomstenogbien.nu så finder vi den bedste løsning til jer.

Arrangementer
Der er store muligheder for at låne vores hyggelige lokaler til privatfester af alle typer. Smid os en mail på Info@Blomstenogbien.nu, så kontakter vi dig og fortæller om mulighederne.

 

 


 

Har du glemt noget?

Har du været så uheldig at glemme noget på Blomsten & Bien, så kan du kontakte os for at aftale afhentning af GLEMTE SAGER på info@blomstenogbien.dk

Glemte sager kan afhentes i tidsrummet:

- Mandag 14-16
- Eller i den øvrige åbningstid.

Vi benytter cookies for at forbedre vores websted, vise personaliseret indhold og give dig en god webstedsoplevelse.