Adresse

Overgade 45, Kælderen
5000 Odense C

Vis på Google Maps

Åbningstider


Tors 20:00  -  03:00
Fre - lør 22:00  -  05:00

Kontakt

2611 7658
[email protected]

Fang os på Messenger

Links

Book bord
Events

Om Blomsten & Bien

Skal der festes i weekenden? Så er Blomsten & Bien én af Odenses bedste fest- og dansebarer, og som vi kalder den: Byens bedste kælder.
Her er gang i dansegulvet hver torsdag, fredag og lørdag nat, og nattens DJ spiller den musik, du gerne vil høre.

På Blomsten & Bien går vi op i, at du får den bedste oplevelse. Derfor serverer vi cocktails af høj kvalitet og sørger for, at du får god service – også selvom vi har travlt.

Aldersgrænsen er 18 år om torsdagen, mens du fredag og lørdag skal være 20 år

FÆLLESBANKO
Hver torsdag skruer Blomsten & Bien op for torsdagsfesten og inviterer til FÆLLESBANKO fra kl. 20:00 med mulighed for fri bar i 3 timer for kun 99 kr. inkl. vodka + Red Bull. Den altid veloplagte Sarah Vase er din bankovært, der deler både præmier og sidegevinster ud og sørger for, at stemningen er helt i top!

Dørene åbner klokken 20:00. Der er selvfølgelig masser af gode tilbud på de våde varer hele aftenen. Find Fællesbanko her.

Obs! Fællesbanko holder pause i hele juli måned.

KLUB BLOMSTEN
Vil du have lidt ekstra ud af din bytur? Så skal du med i Klub Blomsten!

Som medlem af Klub Blomsten får du rabat på garderoben, og så giver vi den første sjus, Heineken eller sodavand, hver gang du besøger os på Blomsten & Bien. Du vil desuden blive inviteret til eksklusive events, som du helt sikkert ikke vil gå glip af!

Tilmeld dig Klub Blomsten her.

BOOK DIT BORD via bookingsiden her, eller skriv til os på [email protected] eller vores Facebook Messenger, hvis du har spørgsmål.

Har du glemt noget?

Har du været så uheldig at glemme noget på Blomsten & Bien, så kan du kontakte os for at aftale afhentning af GLEMTE SAGER på [email protected]

Glemte sager kan afhentes i tidsrummet:

- Mandag 14-16
- Eller i den øvrige åbningstid.