Job hos os

Bliv en del af Bargroup

 

Barchef søges til GASA – Petanque & Shuffle Bar

Om GASA – Petanque & Shuffle Bar:

GASA – Petanque & Shuffle Bar er Odenses nye samlingssted. Vi er lige nu ved at forvandle ca. 2000 m2 til et nyt urbant kulturhus. Der kommer til at være et stort køkken, flere barer, petanque- og shufflebaner, scener til koncerter og events, selskabslokaler med plads til 300 gæster og meget andet samt et stort lækkert udeområde. Denne rejse kan du komme med på, for vi søger lige nu en barchef, der skal være med til at udvikle vores barer.

 

Om stillingen:

Har du en del års erfaring fra branchen og synes du, det lyder som en fed mulighed at være med til at udvikle et koncept fra bunden? Har du gode ideer til koncept, indretning og udtryk? Og er du klar på at udvikle dit eget barkort? Så er du måske, den vi søger til GASA – Petanque & Shuffle Bar.

 

Dine primære opgaver:

 

Hvem er du?

 

Hvad tilbyder vi?

 

Praktisk info:

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund, og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

For nærmere spørgsmål, så kontakt os på job@gasabaroggrill.dk

 

 

Køkkenchef søges til GASA – Petanque & Shuffle Bar

Om GASA – Petanque & Shuffle Bar:

GASA – Petanque & Shuffle Bar er Odenses nye samlingssted. Vi er lige nu ved at forvandle ca. 2000 m2 til et nyt urbant kulturhus. Der kommer til at være et stort køkken, udendørs grillstation, barer, petanque- og shufflebaner, scener til koncerter og events, selskabslokaler med plads til 300 gæster og meget andet samt et stort lækkert udeområde. Denne rejse kan du komme med på, for vi søger lige nu en køkkenchef, der skal være med til at udvikle og drive vores køkken på GASA.

Om stillingen:

Har du en del års erfaring fra branchen, og synes du, det lyder som en fed mulighed at være med fra start, når vores nye gastronomiske univers skal udvikles?

Så er du måske, den vi søger til GASA – Petanque & Shuffle Bar. Vores gastronomiske chef – Per Hallundbæk – søger dig, der vil være med til at forme, udvikle og tilsmage det madkoncept, der passer til GASA.

Som køkkenchef skal du sammen med Per udvikle et koncept, der rummer både a la carte, en sæsontavle samt menuer til selskaber og meget mere. Der bliver også mulighed for at tænke anderledes, da vi er et hus med mange aktiviteter og events, hvor maden kommer til at spille en central rolle – som til fx skaldyrsfester eller grilldage på pladsen osv.

 

Dine primære opgaver:

Hvem er du?

 

Hvad tilbyder vi?

Praktisk info:

 

 

Vi er altid på udkig efter dygtige, sjove, søde, fleksible og servicemindede kollegaer.

Vil du gerne arbejde på vores hovedkontor så send din ansøgning med CV. til Info@Bargroup.dk

Hvis du ønsker at arbejde på en af vores beværtninger så send da din ansøgning og CV. pågældende butik.

VIGGOS: info@viggos-odense.dk DEN BRØLENDE AND: info@anden-odense.dk KONG TIKI: info@kongtiki.dk BLOMSTEN & BIEN: info@blomstenogbien.dk

KLOSTERKROEN: kontakt@klosterkroen.dk STORMS: hello@stormspakhus.dk RYAN’S: ryans@bargroup.dk SIR CLUB: info@sirclub.dk

 

Vi tilbyder:

• En dynamisk hverdag med varierende opgaver for vores forskellige beværtninger
• Ansvar og mulighed for at udvikle dine kompetencer
• Søde kollegaer og uformel omgangstone
• Medarbejderfordele med bl.a. rabat hos alle vores beværtninger