Job hos os

Bliv en del af Bargroup

Marketings-/kommunikationsmedarbejder

Vi søger en marketingmedarbejder, der brænder for sociale medier, gode fester og faglige udfordringer. Har du lyst til at være med til at promovere barer, værtshuse og spisesteder, så vil vi rigtig gerne modtage din ansøgning hos Bargroup.

Stillingen er på ca. 20 timer om ugen og du bliver en del af et lille team, der dagligt arbejder med at udvikle Bargroup – og tiltrække gæster til de hyggelige, atmosfærefyldte og festlige steder.

I samarbejde med bestyrerne på barer, værtshuse og restauranten, er det marketingafdelingens ansvar at udvikle og gennemføre analyser, kampagner, aktiviteter, og hele tiden skabe større kendskab til beværtningerne. Dette gøres ved brug af forskellige og differentierede platforme, alt efter kampagne og segment.

Dine opgaver vil variere, men du skal bl.a.:

Du er:

Ved eller har taget en uddannelses inden for markedsføring og eller kommunikation. Du er af natur positiv og åben for nye udfordringer. Du er dygtig til at formulere dig kort og korrekt på dansk. Du kan lide at arbejde med content og færdes med snilde på sociale medier og digitale platforme. Du er sælgende af sind, kan tage gode billeder med din telefon og har måske erfaring med grafiske programmer.

Vi forventer du er initiativrig og du kan fordybe dig i at få opgaver gjort færdig. Du er struktureret og god til at arbejde selvstændigt.

Praktisk information:

Din arbejdsplads vil primært være på hovedkontoret på Middelfartvej 9R 5000 Odense C, men kan variere, da det også er vigtigt vi er tilstedet på vores mange beværtninger. Du vil blive timelønnet.

Er du interesseret?

Ansøgningsfristen er snarest muligt og senest den 16. januar 2022. Ansøgningen skal være på dansk og indeholde din motiverede ansøgning samt CV, og sendes til siw@bargroup.dk Samtaler afholdes løbende. Læs mere om Bargroup på www.bargroup.dk.

 

 

 

Vi er altid på udkig efter dygtige, sjove, søde, fleksible og servicemindede kollegaer.

Vil du gerne arbejde på vores hovedkontor så send din ansøgning med CV. til job@bargroup.dk

Hvis du ønsker at arbejde på en af vores beværtninger så send da din ansøgning og CV. pågældende butik.

VIGGOS: info@viggos-odense.dk DEN BRØLENDE AND: info@anden-odense.dk KONG TIKI: info@kongtiki.dk BLOMSTEN & BIEN: info@blomstenogbien.dk

KLOSTERKROEN: kontakt@klosterkroen.dk STORMS: hello@stormspakhus.dk RYAN’S: ryans@bargroup.dk SIR CLUB: info@sirclub.dk

 

Vi tilbyder:

• En dynamisk hverdag med varierende opgaver for vores forskellige beværtninger
• Ansvar og mulighed for at udvikle dine kompetencer
• Søde kollegaer og uformel omgangstone
• Medarbejderfordele med bl.a. rabat hos alle vores beværtninger