Job hos os

Bliv en del af Bargroup

 

Kreativ fotograf med stærkt visuelt udtryk søges til deltidsjob / freelance

Er du en haj til at skyde flotte videoer og knipse perfekte billeder? Og brænder du for at skabe det helt rigtige udtryk, når du redigerer dit arbejde? Så er du lige netop den vi mangler i Bargroup. Vi søger nemlig dig, der kan skyde lækre videoer af cocktails, der shakes og fange essensen af en feststemning på dine billeder. Med andre ord, skal du altså kunne formidle skarpe budskaber gennem dine videoer og billeder.

 

Om stillingen

Du kan være uddannet, i gang med en uddannelse inden for medier, som fotograf eller være en selvlært mester i fotografering og videoproduktion. Så længe du er kreativ og arbejder struktureret, kan du være den rette til jobbet.

Stillingen er på 15-20 timer om ugen, hvor du får mulighed for at udfolde dine kreative evner med et kamera i hånden. Vi forventer, at du kan overholde deadlines og tage ansvar for dine opgaver. Vi søger dig, som er kreativ og kan se nye og sjove muligheder, når der skal skabes visuelt content til vores hjemmesider og sociale medier. Derudover mestrer du også redigeringsprocessen, og har erfaring med Adobe eller lignende programmer.

Vi ser gerne, at du har dit eget udstyr, så vi ved, at du er hjemmevant med et kamera i hånden og kender til ISO, lukkertid, billedfrekvens mm. Har du også flair for lyd og tekst er det et stort plus. Vigtigst er, at du har styr på teknikken og kan arbejde selvstændigt gennem hele processen fra planlægning til eksekvering.

 

Dine primære opgaver:

 

Vi tilbyder:

 

Løn og ansættelse

Stillingen er på 15-20 timer pr. uge med fleksible arbejdstider, så vi sammen kan tilpasse arbejde til dit studie eller andet job. Opstart den 1. april eller hurtigst muligt. Der gives løn efter kvalifikationer.

Send din ansøgning samt CV til mb@bargroup.dk inden d. 21. februar. Send gerne flere eksempler på dit arbejde og evt. links til dine sociale medier med dine billeder og/eller videoer.

Vi forventer at holde samtaler løbende og forbeholder os retten til at lukke ned for ansøgninger, hvis den rette kandidat er fundet inden d. 21. februar.

Bargroup ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

 

Om Bargroup

Hos Bargroup arbejder vi hver dag for at skabe spændende oplevelser for virksomheder og private. Vi udvikler forretninger og koncepter og skaber de bedste rammer for alle typer af events bl.a. temafester, firmafester og cocktailkurser. Bargroup samarbejder på tværs af Fyn og deltager aktivt i Fyns erhvervsliv. Vi har i alt 8 beværtninger rundt omkring i Odense: Viggos, Blomsten & Bien, Kong Tiki, Sir Club, Ryan’s Irish Pub, Klosterkroen, Den Brølende And og Storms Pakhus. Som ansat i Bargroup bliver du en del af et fantastisk team med over 120 ansatte, hvor vores værdier: glæde, ansvarlighed og sammenhold spiller en vigtig rolle i vores arbejdsdag. Du kan læse mere om Bargroup på www.bargroup.dk

 

 

Vi er altid på udkig efter dygtige, sjove, søde, fleksible og servicemindede kollegaer.

Vil du gerne arbejde på vores hovedkontor så send din ansøgning med CV. til Info@Bargroup.dk

Hvis du ønsker at arbejde på en af vores beværtninger så send da din ansøgning og CV. pågældende butik.

VIGGOS: info@viggos-odense.dk DEN BRØLENDE AND: info@anden-odense.dk KONG TIKI: info@kongtiki.dk BLOMSTEN & BIEN: info@blomstenogbien.dk

KLOSTERKROEN: kontakt@klosterkroen.dk STORMS: hello@stormspakhus.dk RYAN’S: ryans@bargroup.dk SIR CLUB: info@sirclub.dk

 

Vi tilbyder:

• En dynamisk hverdag med varierende opgaver for vores forskellige beværtninger
• Ansvar og mulighed for at udvikle dine kompetencer
• Søde kollegaer og uformel omgangstone
• Medarbejderfordele med bl.a. rabat hos alle vores beværtninger