Gavekort

Luk op for et væld af oplevelser med et Bargroup-gavekort

Mangler du den perfekte gave? Giv en oplevelse i Odense. Med et Bargroup-gavekort kan du besøge vores barer, restauranter og natklubber i byen.

Kortet kan bruges til fx. dansk mad på Klosterkroen, en gastronomisk oplevelse alt inklusive på Hallundbæks, en DATO på Viggos, flasker og cocktails på  Blomsten & Bien, whiskey på Ryan’s of Odense, specialøl på Sir Club eller andespande på Den Brølende And.

 

 

Køb gavekortet her:

Køb gavekort

 

Gavekortet skal aktiveres med en 4-cifret kode, der følger med. Bargroup gavekortet er et elektronisk gavekort, som kan bruges i stedet for kontanter. Gavekortet er nummereret og kan anvendes til køb på alle Bargroups restaurationer* – dog undtaget Storms Pakhus, der har sine egne gavekort, der kan købes her.

Gavekortet er ikke påført et navn, således kan det også benyttes som gave.

Hvis du mister dit gavekort eller hvis du har to gavekort, der skal lægges sammen eller andre spørgsmål, så skriv til os på [email protected].

Max beløb pr. gavekort er 3000 kr. Du har 14 dages fortrydelsesret på gavekortet. Et gavekort er ikke en tjenesteydelse, og der er derfor ikke mulighed for at begrænse fortrydelsesretten. Gavekortet er gyldigt i 2 år fra sidste transaktion på kortet. Indestående på kortet kan til enhver tid udbetales kontant ved henvendelse på [email protected]. Hvis du ønsker værdien på gavekortet indløst kontant, opkræves der et gebyr på 15% af gavekortets værdi dog maximum 100 kr. uanset værdien på gavekortet.


Sikkerhed

Du må gerne dele dit gavekort med andre. Det er derfor også helt op til dig selv, om du vil give din online kode til andre. Du skal dog være opmærksom på, at det er dig, der hæfter for al brug og misbrug af dit gavekort. Del derfor kun kortet og koden med personer, du stoler på.

Det koster ikke noget, når du bruger gavekortet. Der er altså ingen skjulte gebyrer eller omkostninger forbundet med gavekortet.

Gyldighedsperiode

Kortet er gyldigt i 2 år fra sidste gang, du har brugt kortet i en transaktion. Hvis du er tvivl om gyldigheden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hæftelse og ansvar

Hvis du mister dit gavekort så kontakt os straks på [email protected], så vi kan spærre kortet så hurtigt som muligt.

Personlig information

Når du køber et gavekort til Bargroup, skal du som minimum angive dit navn, adresse, telefonnummer og email-adresse. Disse oplysninger er påkrævet, for at vi kan udfylde din ordre.

Bargroup videregiver ikke personlige oplysninger eller andre oplysninger, der er indtastet på denne hjemmeside, til nogen tredjepart. Bargroup forbeholder sig ret til at videregive dine personlige oplysninger til epay, Nets og/eller Teller for at kunne opfylde din ordre.

Personoplysningerne indsamles til levering af dit gavekort

*Gavekortet kan bruges på følgende forretninger: Klosterkroen, Den Brølende And, Blomsten & Bien, Hallundbæks, Viggos, Ryan’s eller Sir Club.