Bargroup Food

Bargroup Food er en del af Bargroup ApS. Bargroup’s direktion bestående af Gregers Schmidt, Martin Bødker og Bjørn Hentze har i tæt partnerskab med Per Hallundbæk oprettet Bargroup Food, der har ansvaret for vores spisesteder og madkoncepter.

Kunne du tænke dig at blive en del af Bargroup Food?

Vi søger løbende nye medarbejdere – du kan se vores opslåede stillinger her.

Om Bargroup Food

Bargroup Food består i dag af:

Den daglige ledelse af Bargroup Food består af Bjørn Hentze som direktør, Per Hallundbæk som Gastronomisk chef og Amanda Kuczynski som driftchef.

Per har med mere end 30 år som kok og tidligere køkkenchef på Falsled Kro en solid baggrund som gastronomisk kreatør og er derfor et kæmpe aktiv i den nye ledelse af Bargroup Food.

Amanda har siden 2015 været en del af Bargroup, hvor hun i mange år har været ’Kromutter’ på Klosterkroen, og har de sidste 19 år af sit liv haft stort set alle kasketter i restaurationsbranchen i Odense.

Ledelsens opgaver varetages med Bjørn Hentze som direktør, Per Hallundbæk som ansvarlig for mad og køkken samt Amanda Kuczynski som ansvarlig for restaurant og gæsteoplevelsen i front. Teamet er mere end klar til at skabe gode oplevelser for alle vores gæster.

Send os gerne din forespørgsel allerede i dag – så kan vi tage en snak om mulighederne!

Skriv til os her.