Adresse

Klingenberg 14, Kld.
5000 Odense C

Vis på Google Maps

Åbningstider


Torsdag 20:00  -  03:00
Fredag 20:00  -  05:00
Lørdag 20:00  -  05:00

Kontakt

2751 2588
info@anden-odense.dk

Fang os på Messenger

Links

Book bord
Events
Andeklubben

Om Den Brølende And

Den Brølende And er stedet hvor man fester sammen med “Knalle Kalle”, Bamses Venner, Lars Lilholdt, Danser med drenge, Thomas Helmig og mange mange flere…

Nå du træder ned i kælderen bliver det ligesom at tage en rejse tilbage i tiden til de glade 80´ere, hvor dansktoppen og melodigranprix var i højsædet. Det krydre vi med nogle af de lækre sange fra 90´erne og lidt nyere danske klassikere, som eks. Rollo og King og Kim Larsens “Her I Odense”.

Du vil blive mødt af folk der danser på bænke og borde, mens de synger med, arm i arm, på alle deres yndlingshits. Dansegulvet vil ofte være tæt pakket, men det gør ingen ting, da vi elsker at danse tæt i kælderen.

På Den Brølende And er der ingen fine fornemmelser og vores bartendere er altid klar på at synge med. Vi ELSKER glade gæster, god service, lækker musik og MASSER AF DANS PÅ BORDENE!

Den Brølende And har også de perfekte rammer til en julefrokost, fødselsdag, firmafest og meget mere, så kunne du være interesseret i at booke Den Brølende And, så skriv til os på:
fest@anden-odense.dk

Vi glæder os til at se jer….

De bedste 80´er hilsner
Den Brølende And

Har du glemt noget?

Har du været så uheldig at glemme noget på Den Brølende And, så kan du kontakte os for at aftale afhentning af GLEMTE SAGER på info@anden-odense.dk

Glemte sager kan afhentes i tidsrummet:
- Torsdag-lørdag kl. 20-22

Ellers kan du kontakte os på telefon, messenger eller mail for at aftale tidspunkt.

Vi benytter cookies for at forbedre vores websted, vise personaliseret indhold og give dig en god webstedsoplevelse.