Adresse

Klingenberg 14, Kld.
5000 Odense C

Vis på Google Maps

Åbningstider


Tors 20:00  -  03:00
Fre - lør 20:00  -  05:00

Kontakt

[email protected]

Fang os på Messenger

Links

Book bord
Events
Andeklubben

Om Den Brølende And

Den Brølende And er Odenses dansekælder, hvor du må danse på borde og bænke, alt i mens du skråler med på de største hits op igennem 80’erne, 90’erne og 00’erne.

På Den Brølende And er der ingen fine fornemmelser, og vores bartendere er altid klar på at synge med på Thomas Helmig og Bamses Venner, mens vi mixer den famøse Andespand.

Udover at være byens vildeste dansebar, så er Den Brølende And også oplagt for dig, der mangler et sted at holde din fødselsdag. Vi har nemlig plads til 250 personer, og er derfor oplagte til både større og mindre privatfester og arrangementer.

Andeklubben

Vil du nyde godt af ekstra fordele, så meld dig ind i Andeklubben. Medlemmer af Andeklubben får billigere garderobe, en gratis øl/sjus til dig og vennerne inden kl. 23 samt 20% i baren fra kl. 23. Tilmeld dig på her for at ansøge om medlemskab. OBS: Aldergrænse for klubkort er fra 20 år.

Har du mødt brølle?

Elsker du at danse på bordene og feste til den lyse morgen? Så er Brølle din nye bedste ven.

Brølle er Den Brølende And’s maskot, som altid er at finde, når der er godt gang i festen. Brølle er altid klar på en svingom, og siger aldrig nej til en mulighed for at ryste andelårene. Og hvem ved, måske Brølle også har gratis overraskelser med?

 

5 hurtige om Anden:

  • Aldersgrænsen er 18 år torsdag og 20 år fredag & lørdag
  • Du får halv pris i baren indtil kl. 23 fredag og lørdage
  • Torsdag får du halv pris hele natten
  • Hver torsdag holder vi karaoke-night
  • Du kan blive medlem af vores Andeklub og få en masse gode tilbud – du kan tilmelde dig lige her

Har du glemt noget?

Har du været så uheldig at glemme noget på Den Brølende And, så kan du kontakte os for at aftale afhentning af GLEMTE SAGER på [email protected]

Glemte sager kan afhentes i tidsrummet:
- Onsdag kl. 10-12.00
- Torsdag-lørdag kl. 20-21.00