GASA – Petanque & Shuffle Bar

Om GASA – Petanque & Shuffle Bar

(midlertidigt lukket pga. Corona)

Hos os kan du inden længe booke en af vores mange petanque- og shuffle baner, du kan opleve koncerter og events, du kan smage på Fyn fra det store åbne køkken, og du kan booke lokaler til din fest, som du aldrig fik hold i 2020. Om du er privatperson eller virksomhed, så har vi rammerne.

Ideen til GASA Petanque & Shuffle Bar udspringer fra en inspiration i, hvad store europæiske byer gør – og hvordan de kombinerer mad og aktiviteter under samme tag med fokus på oplevelsen. Vi kommer til at have spillebaner, gastronomi, events og selskabslokaler med plads til 300 mennsker.

Fokus er på de gode og lokale råvarer. Vi har blandt andet vores egen mark, hvor vi har plantet fynske og økologiske krydderurter. Vores køkken er i bevægelse og vi indretter os efter årstiderne og de råvarer, der byder sig til på de forskellige årstider.

Vi serverer både klassikere og lidt mere modige retter – og så skal Odense have lidt mere skaldyr. Derudover kan du vælge mellem flere kødfrie muligheder, hvor der er tænkt mere i grønne smagsnuancer end i erstatninger.

 

GASA’s 4 fokus områder:

 

Læs meget mere om GASA – Petanque & Shuffle Bar og book baner HER

 

Om Sir Club

(midlertidigt lukket pga. corona)

Nær Odense banegård finder I Sir Club. Sir Club er en blanding mellem en pub, sportsbar og bodega, hvor
der altid er et stort udvalg af fadøl på vores 27 haner, heriblandt vores to egne øl.
På Sir Club kan du komme som du er og altid forvente at blive mødt af en smilende og venlig bartender,
som er klar til at guide dig blandt det store udvalgt af lokale som udenlandske øl, både med og
uden alkohol.

Der mulighed for at læse i et udvalg af dagens aviser eller låne et af vores mange brætspil. Er man ikke til brætspil er der også mulighed for pool, terninger, kort eller et gratis spil billard på vores full size bord. Shuffleboard og beerpong koster kun et smil at låne.

Når aftenen melder sig, skruer vi en tand op for musikken. Musikken er styret af bartenderen, men spørger man
pænt, vil man ofte få lov at høre musik efter ønske. Fra tid til anden kan man nyde livemusik både i form af
akustiske toner eller dj, som samtidig byder op til at man kan få en lille svingom. Når aftenen går på hæld
og cyklen måske ikke virker som det oplagte transportmiddel, sørger vi for at ringe efter en taxa til dig, så
du kommer sikkert hjem.

afholde DIT arrangement hos os.

Hos Bargroup kan du holde dit arrangement, uanset om det er en fødselsdag, et firmaevent, en polterabend, julefrokost eller en pubcrawl med klubben. Vi skræddersyr din fest eller arrangement, så det indeholder lige det, du kunne tænke dig. Vi kan huse både 10 og 1000 personer, og om du vil spise eller nøjes med fest bagefter, så har vi hvad du søger. Lad os skabe rammerne om din fest.

Vi har 7 forskellige beværtninger, hvor du kan hygge dig med dine venner, kollegaer eller familie.

Du kan fx.:

Uanset om du skal arrangere et firmaevent, en julefrokost, polterabend eller studiestartsfest, så har vi det perfekte sted til dig.

Skriv til os her, og lad os sammen finde den bedste løsning til dit selskab.

 

Anvendelse af logomateriale fra denne side skal altid godkendes af Bargroup.

Kontakt: Bjørn Hentze på mail bhe@bargroup.dk eller på tlf. 21 24 21 26

Hold din fødselsdag, dit firmaevent eller julefrokost hos Bargroup

Du kan vælge imellem 2 natklubber, 4 værtshuse/barer, 1 restaurant og 1 streetfoodmarked, som hver især tilbyder noget helt særligt.

Læs en kort introduktion om hvert sted her, eller find mere information under menupunktet Butikker.

 

Den Brølende And

Den Brølende And er stedet, hvor du fester sammen med “Knalle Kalle”, Bamses Venner, Danser med drenge, Thomas Helmig og mange mange flere. Her kan du slukke tørsten med en andespand og danse på borde og bænke, til du ikke kan stå på fødderne. Stemningen er uhøjtidelig, og der er højt til loftet. Der er plads til 250 gæster og mulighed for tilkøb af karaokemaskine.

Blomsten & Bien

Blomsten & Bien er stedet, hvis du vil have drinks, cocktails, bordfodbold, dans og fest til den lyse morgen.

Kong Tiki

Kong Tiki er stedet, hvis du vil have ægte feriestemning og eksotiske cocktails lavet med passion for smagen.

Ryan’s of  odense

Ryan’s of Odense er der, hvor du drikker Guinness og Murphy’s til din fish ‘n’ chips eller pubburger, og skråler med på de traditionelle irske sange, når livemusikken kommer på. Du kan også tage et spil pool eller dart i vores spillerum.

Viggos

Viggos er stedet, hvor du griner og hygger, mens du rafler og kæmper dig igennem den famøse DATO. Bliver du færdig med 10 fadøl eller cider i løbet af åbningstiden, får du dit eget DATOkrus som kommer op at hænge blandt de andre 8500 krus.

Klosterkroen

Klosterkroen er der, hvor du læner dig tilbage og bliver forkælet med god, gammeldags dansk mad lavet med kærlighed og lokale råvarer. Du kan låne selskabslokalet til dig og dine gæster, så stemningen må gerne blive løssluppen.

Sir Club

Sir Club er stedet, hvor du kan vælge mellem fadøl fra 27 forskellige haner. Du kan også spille pool og dart eller læne dig tilbage til et spil kort eller terninger.

Storms Pakhus

Storms Pakhus er stedet, hvis du vil opleve et sandt madmekka med boder fra hele verden. Her kan du også få klassiske cocktails og pakhusets egne kreationer.

Hvem er vi?

Bargroup har Odense i hjertet, vi arbejder hver dag for at skabe oplevelser sammen med dig. Om du er en lokal virksomhed på Fyn, eller om i er en vennegruppe, så står vi klar til at skabe oplevelser der varer ved – for dig, for os og for Odense.

 

Hvad laver vi?

Du oplever nok mest, at vi skænker din drink eller serverer dit måltid, og hver dag arbejder vores 120 medarbejdere for at give dig den bedste oplevelse hos os. Men vi laver også meget andet.

Vi udvikler forretninger og koncepter. Vi samarbejder på tværs af Fyn og deltager aktivt i Fyns erhvervsliv. Vi udvikler rammerne for dit event, og vi står til rådighed for dig og dit arrangement.

 

Hvordan står vi til rådighed for dig og dit arrangement?

Vi kan afvikle dit arrangement på en af vores 7 beværtninger. Vi har både plads til 10 og 1000, om du vil ud at spise eller nøjes med festen bagefter, så har vi hvad du søger.

 

Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig her

Vores historie

Bargroup startede i 2011 med små butikker, da vi overtog Viggos og Den Brølende And. I 2014 grundlagde vi Bargroup som en restaurationskoncern, og siden da har vi vækstet støt. Vi er gået fra at have en butik, hvor det administrative arbejde blev suppleret op med vagter i baren.

Den tid ligger nogle år tilbage.

I dag står vi med et super skarpt team – både rundt omkring på alle vores beværtninger, men også på kontoret i Seebladsgade. Hvis vi skal blive ved med at vækste, så kræver det at alle mand arbejder benhårdt og udvikler sig selv – vores forretning udvikler sig når vores medarbejdere gør. Hos Bargroup er vores medarbejdere det vigtigste, og vi værner om deres trivsel, sammenhold og udvikling.

 

Vores vision

Sammenhold, ansvarlighed og glæde er de kerneværdier, vi arbejder ud fra i Bargroup. Det er ikke bare noget vi siger, det er noget, vi gør. Vi forventer af vores medarbejdere, at de er foregangsbilleder i den mission og alle tager del i at gøre værdierne levende, når vi arbejder.

Vi tager ansvar for din oplevelse, og arbejder sammen om at vores gæster skal være glade. Så vi tør godt sige højt, at du kommer som gæst, men går som ven.

Om Ryan’s irish pub

(midlertidigt lukket pga. corona)

Ryan’s er Odenses ældste irske pub. Her kan du nyde en Guinness og opleve den autentiske stemning.
Der er livemusik hver fredag og lørdag, og både hverdag og weekend kan du se sport på vores mange
skærme. Hvis du kigger rundt omkring på væggene, hænger der billeder og gamle fund fra nogle af
Irlands oprindelige barer og pubmiljøer.

Vi har desuden helt optimale rammer for selskaber, da vi på 1. sal har selskabslokale, som kan
rumme op til 80 personer. Ryan’s irish pub er et hyggeligt sted at mødes med vennerne til en god
øl og god musik i hyggelige omgivelser.

 

5 hurtige om Ryan’s