Nyheder

Café Skt. Gertruds får ny ejer men vil forblive, som du kender det

I hjertet af Odense ligger Café Skt. Gertruds, hvilket den har gjort i 37 år. Cafeen har i den tid kun skiftet ejer én gang, men efter 17 år med Mark Beetson ved roret, er tiden nu til en ny ejer af den Odense-berømte perle.

“Lad os mødes på Gertruds” er en vending, der ofte bliver hørt blandt odenseanere, fra den tidlige morgenstund til de sene nattetimer. Dette vil der bestemt ikke blive lavet om på, selvom den snart tidligere ejer Mark Beetson har solgt Café Skt. Gertruds. Fra d. 1/10 vil det nemlig være restaurationsvirksomheden Bargroup i partnerskab med Per Hallundbæk, der overtager ejerskabet:

”Det er med den dybeste respekt og ydmyghed, vi ser frem til at overtage Gertruds. Vi ønsker at værne om konceptet og alle de gode ting, gæsterne kender cafeen for,” fortæller Per Hallundbæk.

Per har med mere end 30 år som kok og tidligere køkkenchef på Falsled Kro en solid baggrund som gastronomisk kreatør. Per Hallundbæk har en stor passion og forkærlighed for det franske køkken, så at træde ind i partnerskabet som medejer af Gertruds, der er inspireret af den franske Café-Brasserie kultur.

Mark Beetson har ejet og drevet Gertruds i 17 år men har nu valgt, at tiden er inde til at prøve noget nyt: ”Jeg har været i branchen stort set hele mit liv, så hvis jeg skal nå at prøve kræfter med noget andet, så skal det være nu,” fortæller Mark, ”Gertruds har været en stor del af mit liv i mange år, men nu hvor jeg snart skal have mit første barnebarn synes jeg også, tidspunktet er helt rigtigt til generelt at prøve noget nyt.”

Mark løfter endnu ikke sløret for, hvad fremtiden eller bringer, men han er helt tryg ved at overlade Gertruds til de nye ejere, da han ikke er i tvivl om, de kan drive forretningen videre på samme gode måde, han har gjort i så mange år.

”Vi glæder os helt vildt til at fortsætte med at give gæsterne de gode oplevelser, de kender i dag,” forsikrer direktør i Bargroup Bjørn Hentze, ”Gertruds tilbyder intim, hyggelig og afslappet stemning i midten af Odense med lækker mad på menuen og gode drikkevarer. Alt sammen noget, vi i Bargroup i den grad elsker at kunne tilbyde vores gæster.”

”Vi sætter en kæmpe ære i altid at kunne give gæsterne de bedste oplevelser, og vi skal bestemt ikke gå på kompromis med noget, når vi får nøglerne til Gertruds,” fortæller Amanda Kuczynski, der er driftschef i Bargroup Food. Amanda er bl.a. kendt fra Klosterkroen, hvor hun i mange år har været ’Kromutter’, og hun vil helt sikkert stadig være at finde i den populære restaurant med dansk mad i Lille Gråbrødrestræde.

”I mit arbejde som driftschef er det yderst vigtigt, at jeg hele tiden ved, hvad der rør sig ude i vores restauranter. Derfor vil gæster helt sikkert stadig møde mig fra tid til anden, når de besøger os.”

Bargroup har for nyligt foretaget en organisationsændring og opdelt forretningen således, at der i dag er oprettet Bargroup Food. Klosterkroen, Hallundbæks og G.A.S.A. er de tre steder, der i dag hører under Bargroup Food og 1/10 tilføjes Café Skt. Gertruds til familien. Bargroup Food er med Bjørn Hentze som direktør, Per Hallundbæk som gastronomisk chef og Amanda Kuczynski som driftschef mere end klar til at få overrakt nøglerne til Skt. Gertruds 1/10.

 

Bargroup foretager en organisationsændring og opretter Bargroup Food

Fra 1/7-2023 har vi valgt at sætte endnu større fokus på vores spisesteder Klosterkroen, G.A.S.A. og Hallundbæks. Dette har vi gjort ved at foretage en organisationsændring, der giver mulighed for at drive stederne mere samlet med de fordele, der opstår ved dette.

Bargroup’s direktion bestående af Gregers Schmidt, Martin Bødker og Bjørn Hentze har i tæt partnerskab med Per Hallundbæk vi oprettet Bargroup Food, der fremover vil have ansvaret for vores spisesteder og madkoncepter. Per har med mere end 30 år som kok og tidligere køkkenchef på Falsled Kro en solid baggrund som gastronomisk kreatør og er derfor et kæmpe aktiv i den nye ledelse af Bargroup Food.

Den daglige ledelse af Bargroup Food vil være med Bjørn Hentze som direktør, Per Hallundbæk som Gastronomisk chef og så med en gammel kending ombord som driftschef:

”Vi er rigtig glade for at Amanda har sagt ja til at være med på den videre rejse og jeg er sikker på, at det kommer til at gavne hele koncernen med tiden,” siger Bjørn Hentze.

Bargroup har nemlig valgt at tilbyde den nyoprettede stilling i ledelsesteamet ved Bargroup Food til Amanda Kuczynski. Amanda er i dag 37 år og har siden 2015 været en del af Bargroup, hvor hun i mange år har været ’Kromutter’ på Klosterkroen. Amanda har været med til at starte, udvikle og etablere Klosterkroen til det, den er i dag: En hyggelig odenseansk restaurant med fokus på dansk mad, charme og sjæl.

Amanda har de sidste 19 år af sit liv haft stort set alle kasketter i restaurationsbranchen i Odense. Hun har været alt fra entré- og gaderobepige til bartender og værtinde, og de sidste 11 år, restaurantchef.

Hun har i Bargroup både været en del af rejsen på Klosterkroen men også senest G.A.S.A. og Hallundbæks. Det er derfor helt naturligt, at hun selvfølgelig skulle tilbydes en plads i ledelsen af Bargroup Food. Selv siger Amanda også, at:

”Jeg er meget privilegeret med mit arbejde, som for mange år siden blot startede som en hobby ved siden af mine studier – jeg sætter absolut en ære i at kunne være med til at sætte mit præg, være med til at udvikle og vigtigst: At skabe de bedste rammer for personale og oplevelser for gæsterne.”

Selvom Amanda har haft mange kasketter, så er det i den grad ledelse, hun brænder for. Og hun lover også, at du som gæst stadig kan se Amanda ude i Bargroup’s restauranter, for der forsvinder hun ikke fra:

”Jeg tror simpelthen ikke på, man kan råde, lede og vejlede uden selv at være en del af det og have stået der.”

Derfor er det vigtigt for Amanda at være synlig og nærværende for personalet ude på spisestederne. Hun ønsker at være en leder, der gør en forskel på flere parametre og går forrest. Dette vil i vores overbevisning også være med til at gøre en forskel for gæsteoplevelsen.

Rollefordelingen i Bargroup Food er klar og afdelingen er ved at tage form. Med Bjørn Hentze som direktør, Per Hallundbæk som ansvarlig for mad og køkken samt Amanda Kuczynski som ansvarlig for restaurant og gæsteoplevelsen i front, er strategien lagt og holdet er mere end klar til at komme helt i gang med det nye setup.

Om G.A.S.A.

Stedet hvor GASTRONOMI, AKTIVITETER, SAMVÆR og ARRANGEMENTER går op i en højere enhed.

Hos G.A.S.A. i Odense kan du koble af og nyde en god aften i vores rustikke og hyggelige rammer. Vi vil gerne tage del i byens udvikling, og ønsker med vores lige godt og vel 5000 m2 at åbne byen op og tilbyde dig nye oplevelser.

G.A.S.A. er det oplagte sted at overveje, hvis du mangler den rigtige lokation til din næste store fest.

Restaurant Hallundbæks ligger fast i G.A.S.A.’s lokaler. Konceptet her er at lægge al kærlighed i én menu, som er komplementeret med udvalgte drikkevarer ad libitum, så du får en gastronomisk aften alt inklusiv. Læs alt om restauranten og book bord her.

 

G.A.S.A.’s 4 fokus områder:

 

Læs meget mere om G.A.S.A. HER

 

Om Sir Club

Nær Odense banegård finder I Sir Club, som i 50 år har dannet rammen for mange festlige og hyggelige stunder.
Sir Club er en bar, hvor specialøllene er i højsædet, og hvor I finder 27 haner samt et stort udvalg af specialøl fra
hele verdenen. I vil altid kunne finde minimum 85 forskellige øl af høj kvalitet og til gode priser i vores ølkort, som
indeholder alt fra traditionelle trappistøl til de nyeste sours.

Er du ikke til øl, så har vi også et lækkert cocktailskort, hvor du vil finde kendte cocktails, samt husets signaturcocktails.

På Sir Club møder det gamle nemlig det nye, og det ser man både på ølkortet, i indretningen samt i det meget
blandede klientel, som i løbet af ugen besøger baren. Det giver baren en helt unik stemning og varme, og gør
Sir Club til noget helt særligt. Her kan man nemlig komme som man er.

EVENTS HVER UGE:

  • Kviz? hver mandag fra kl. 20:00
  • Bingo Banko hver onsdag fra kl. 20:00

Besøger I os på et tidspunkt hvor der ikke er events, har I altid mulighed for at låne et af vores mange brætspil,
terninger eller spillekort helt gratis. Vi har også et poolbord, som koster 20 kr. pr. spil.

afholde DIT arrangement hos os.

Hos Bargroup kan du holde dit arrangement, uanset om det er en fødselsdag, et firmaevent, en polterabend, julefrokost eller en pubcrawl med klubben. Vi skræddersyr din fest eller arrangement, så det indeholder lige det, du kunne tænke dig. Vi kan huse både 10 og 1000 personer, og om du vil spise eller nøjes med fest bagefter, så har vi hvad du søger. Lad os skabe rammerne om din fest.

Vi har  8 forskellige beværtninger, hvor du kan hygge dig med dine venner, kollegaer eller familie.

Du kan fx.:

Uanset om du skal arrangere et firmaevent, en julefrokost, polterabend eller studiestartsfest, så har vi det perfekte sted til dig.

Skriv til os her, og lad os sammen finde den bedste løsning til dit selskab.

 

Anvendelse af logomateriale fra denne side skal altid godkendes af Bargroup.

Kontakt: Bjørn Hentze på mail [email protected] eller på tlf. 21 24 21 26

Hold din fødselsdag, dit firmaevent eller julefrokost hos Bargroup

Du kan vælge imellem 2 natklubber, 3 værtshuse/barer, 2 restauranter og 1 streetfoodmarked, som hver især tilbyder noget helt særligt.

Læs en kort introduktion om hvert sted her, eller find mere information under menupunktet Butikker.

 

Den Brølende And

Den Brølende And er stedet, hvor du fester sammen med “Knalle Kalle”, Bamses Venner, Danser med drenge, Thomas Helmig og mange mange flere. Her kan du slukke tørsten med en andespand og danse på borde og bænke, til du ikke kan stå på fødderne. Stemningen er uhøjtidelig, og der er højt til loftet. Der er plads til 250 gæster og mulighed for tilkøb af karaokemaskine.

Blomsten & Bien

Blomsten & Bien er stedet, hvis du vil have drinks, cocktails, bordfodbold, dans og fest til den lyse morgen.

Ryan’s of  odense

Ryan’s of Odense er der, hvor du drikker Guinness og Murphy’s til din fish ‘n’ chips eller pubburger, og skråler med på de traditionelle irske sange, når livemusikken kommer på. Du kan også tage et spil pool eller dart i vores spillerum.

Viggos

Viggos er stedet, hvor du griner og hygger, mens du rafler og kæmper dig igennem den famøse DATO. Bliver du færdig med 10 fadøl eller cider i løbet af åbningstiden, får du dit eget DATOkrus som kommer op at hænge blandt de andre 8500 krus.

Klosterkroen

Klosterkroen er der, hvor du læner dig tilbage og bliver forkælet med god, gammeldags dansk mad lavet med kærlighed og lokale råvarer. Du kan låne selskabslokalet til dig og dine gæster, så stemningen må gerne blive løssluppen.

Sir Club

Sir Club er stedet, hvor du kan vælge mellem fadøl fra 27 forskellige haner. Du kan også spille pool og dart eller læne dig tilbage til et spil kort eller terninger.

G.A.S.A.

G.A.S.A. er det oplagte sted at besøge, hvis du vil kombinere en sjov aften på en af vores boccia, petanque- eller shufflebaner med god mad lavet på nøje udvalgte råvarer, eller hvis du bare vil nyde en kold øko øl med vennerne. Du kan også give os et kald, hvis du mangler den rigtige lokation til din næste store fest.

HALLUNDBÆKS, der ligger inde i G.A.S.A.’s lokaler, tilbyder en gastronomisk aften alt inklusiv.

Storms Pakhus

Storms Pakhus er stedet, hvis du vil opleve et sandt madmekka med boder fra hele verden. Her kan du også få klassiske cocktails og pakhusets egne kreationer.

Hvem er vi?

Bargroup har Odense i hjertet, vi arbejder hver dag for at skabe oplevelser sammen med dig. Om du er en lokal virksomhed på Fyn, eller om i er en vennegruppe, så står vi klar til at skabe oplevelser der varer ved – for dig, for os og for Odense.

 

Hvad laver vi?

Du oplever nok mest, at vi skænker din drink eller serverer dit måltid, og hver dag arbejder vores 120 medarbejdere for at give dig den bedste oplevelse hos os. Men vi laver også meget andet.

Vi udvikler forretninger og koncepter. Vi samarbejder på tværs af Fyn og deltager aktivt i Fyns erhvervsliv. Vi udvikler rammerne for dit event, og vi står til rådighed for dig og dit arrangement.

 

Hvordan står vi til rådighed for dig og dit arrangement?

Vi kan afvikle dit arrangement på en af vores 10 beværtninger. Vi har både plads til 10 og 1000, om du vil ud at spise eller nøjes med festen bagefter, så har vi hvad du søger.

 

Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig her

Vores historie

Bargroup startede i 2011 med små butikker, da vi overtog Viggos og Den Brølende And. I 2014 grundlagde vi Bargroup som en restaurationskoncern, og siden da har vi vækstet støt. Vi er gået fra at have en butik, hvor det administrative arbejde blev suppleret op med vagter i baren.

Den tid ligger nogle år tilbage.

I dag står vi med et super skarpt team – både rundt omkring på alle vores beværtninger, men også på vores hovedkontor på Middelfartvej. Hvis vi skal blive ved med at vækste, så kræver det, at alle mand arbejder benhårdt og udvikler sig selv – vores forretning udvikler sig når vores medarbejdere gør. Hos Bargroup er vores medarbejdere det vigtigste, og vi værner om deres trivsel, sammenhold og udvikling.

 

Tidslinje:

2011 Overtagelse af Viggos og Den Brølende And
2014 Overtagelse af Blomsten & Bien
2014 Stiftelse af Bargroup som koncern
2015 Åbning af Klosterkroen, vores første restaurant i Odense (5. november)
2017 Åbning af Storms Pakhus
2019 Overtagelse af Ryan’s (2. september)
2020 Sir Club bliver optaget i familien
2021 Åbning af G.A.S.A.
2022 Åbning af Restaurant Hallundbæks (24. februar)
2023 Overtagelse af Cafe Skt. Gertrud (1. oktober)

 

Vores vision

Sammenhold, ansvarlighed og glæde er de kerneværdier, vi arbejder ud fra i Bargroup. Det er ikke bare noget vi siger, det er noget, vi gør. Vi forventer af vores medarbejdere, at de er foregangsbilleder i den mission og alle tager del i at gøre værdierne levende, når vi arbejder.

Vi tager ansvar for din oplevelse, og arbejder sammen om at vores gæster skal være glade. Så vi tør godt sige højt, at du kommer som gæst, men går som ven.