Bar-Mobil.dk tilbyder en professionel mobil bar løsning til private og virksomheder i hele landet. Vil du gerne byde dine gæster på ekstra høj kvalitet til din fest? Så er Bar-Mobil.dk det oplagte og erfarne valg, når du vil leje bar og bartendere til dit arrangement. Med en professionel cocktailbar til dit event får hele arrangementet et løft. Stemningen bliver lettere, når gæsterne kan samles om drinks, og ved at booke en bar og bartendere til eventet, bliver al håndtering lagt i sikre hænder.
Vores professionelle bartendere medbringer hele bar-setuppet, drikkevarerne og alt, der hører sig til udskænkningen. Du bestemmer selv sammensætningen af drinkskortet, så du og gæsterne får lige præcis de cocktails, drinks og alkoholfri drikke, der skaber den bedste fest for jer. Dertil kan du også tilvælge fadølsanlæg, shots og de festlege, der løfter din private fest.
Bar til arrangement:
Læs mere og kontakt os på Bar-Mobil.dk
Bar-Mobil.dk er stiftet i 2010 af Kasper Østergaard Hansen & Anders Olsen, og har været en del af Bargroup Universet siden 2024.
Organisatorisk er Bar-Mobil.dk en del af Bargroup Drinks, men drives som en selvstændig virksomhed. Læs mere om Bargroup Drinks her
Bargroup Drinks er en del af Bargroup ApS og består i dag af vores steder, hvor du kan:
Så leder du efter steder, hvor du kan du holde dit arrangement, uanset om det er en fødselsdag, et firmaevent, en polterabend, julefrokost eller en pubcrawl med klubben. Vi skræddersyr din fest eller arrangement, så det indeholder lige det, du kunne tænke dig.
Sammen med Bar-Mobil.dk tilbyder vi også en mobil bar løsning til private og virksomheder i hele landet – så events ud-af-huset kan vi også hjælpe med.
Send os gerne din forespørgsel allerede i dag – så kan vi tage en snak om mulighederne!
Skriv til os her.
Vi søger løbende nye medarbejdere – du kan se vores opslåede stillinger her.
Bargroup Food er en del af Bargroup ApS. Bargroup’s direktion, bestående af Gregers Schmidt, Martin Bødker og Bjørn Hentze, har i tæt partnerskab med Per Hallundbæk oprettet Bargroup Food, der har ansvaret for vores spisesteder og madkoncepter.
Vi søger løbende nye medarbejdere – du kan se vores opslåede stillinger her.
Bargroup Food består i dag af:
Den daglige ledelse af Bargroup Food består af Bjørn Hentze som direktør, Per Hallundbæk som Gastronomisk chef og Amanda Kuczynski som driftchef.
Per har med mere end 30 år som kok og tidligere køkkenchef på Falsled Kro en solid baggrund som gastronomisk kreatør og er derfor et kæmpe aktiv i den nye ledelse af Bargroup Food.
Amanda har siden 2015 været en del af Bargroup, hvor hun i mange år har været ’Kromutter’ på Klosterkroen, og har de sidste 19 år af sit liv haft stort set alle kasketter i restaurationsbranchen i Odense.
Ledelsens opgaver varetages med Bjørn Hentze som direktør, Per Hallundbæk som ansvarlig for mad og køkken samt Amanda Kuczynski som ansvarlig for restaurant og gæsteoplevelsen i front. Teamet er mere end klar til at skabe gode oplevelser for alle vores gæster.
Send os gerne din forespørgsel allerede i dag – så kan vi tage en snak om mulighederne!
Skriv til os her.
Café Skt. Gertrud åbnede i 1986 og er inspireret af den franske Café-Brasserie kultur.
I vores stemningsfyldte café kan der nydes drikkevarer, både varme og kolde, som kan suppleres med brunch og frokostretter fra vores indbydende cafékort. Morgenkaffe sammen med en friskbagt croissant eller et koldt glas Bourgogne blanc sammen med en salade Niçoise.
Om aftenen kan der nydes mad fra vores à la carte menu eller vores variende månedens menu.
Ved sammensætning af alle vores retter, tilstræber vi at bruge kvalitetsbevidste lokale leverandører. Vores tjenere står gerne til rådighed med bl.a. anbefaling af vin til menuen.
Stemningen i caféen er intim, men samtidig hyggelig og afslappet.
Hver weekend fra kl.23 spiller vores house disc jockey lækker soul og rhythm and blues for forventningsfuld gæster.
Læs mere og kontakt os på vores hjemmeside.
September 2025
En af Danmarks mest anerkendte kokke, Yves Le Lay, har kastet sin kærlighed på Odense – og nu er han klar til at åbne dørene til en ny restaurant midt i byens centrum sammen med Bargroup og partner Per Hallundbæk. Med erfaring fra toprestauranter både i Danmark og udlandet er ambitionen at skabe en gastronomisk oplevelse i absolut topklasse.
”Jeg har fået den unikke mulighed at åbne en ny restaurant i Odense – sammen med min tidligere læremester og gode ven Per Hallundbæk. Odense er en by, som jeg holder enormt meget af, og glæder mig til at leve og kreere i. Jeg tror på, at Odense mangler et køkken som mit, og at Odense er den luftforandring, jeg har brug for,’’ fortæller Yves Le Lay, der efter flere år i København nu flytter til Fyn.
Restauranten får adresse på Vestergade 5, hvor Restaurant Bacchus de seneste fem år har haft til huse. Her afslutter Stéphane og teamet en æra, der har budt på mange mindeværdige oplevelser:
”Vi har haft 10 gode år med Bacchus, heraf 5 fantastiske år på adressen i Vestergade. Nu er tiden kommet til nye eventyr, og jeg overlader med glæde lokalerne til Per, Bargroup Food og deres nye partner. Jeg ser frem til at følge med i, hvad den nye restaurant kommer til at byde på. For mit eget vedkommende har jeg et nyt projekt på bedding, som jeg glæder mig til at præsentere inden for kort tid,’’ udtaler Stéphane, ejer af Bacchus.
Yves Le Lay åbner restauranten i partnerskab med Per Hallundbæk og Bargroup Food. Per Hallundbæk har i mange år været Yves’ læremester – blandt andet under deres fælles tid på Falsled Kro – og deres samarbejde bygger på både stærkt venskab og fælles passion for gastronomi.
”Det er ikke kun mig, der er heldig at få en god ven tilbage på Fyn – byen kan helt sikkert også glæde sig til de madoplevelser, Yves har i ærmet til os. Vi har jo samme grundfilosofi for god mad, råvarer og værtskab, så jeg glæder mig enormt meget til at være Yves sparringspartner og hjælpende hånd i køkkenet,’’ siger Per Hallundbæk, gastronomisk chef og partner i Bargroup Food.
Også Bargroup Food’s direktør, Bjørn Hentze, ser frem til samarbejdet:
”Det her er et helt særligt projekt, som vi er utroligt stolte over at være en del af. At få lov til at starte noget nyt sammen med Yves er en kæmpe fornøjelse, og vi kan næsten ikke vente med at slå dørene op og byde gæsterne velkommen til en restaurant, som forhåbentlig kan tilføre noget nyt og spændende til den stærke og allerede blomstrende restaurantscene i Odense.”
Hvad, den nye restaurant præcist vil byde på, afsløres først senere – men én ting er sikkert: Bacchus lukker, og til november åbner en ny restaurant på Vestergade 5 med Yves Le Lay i spidsen.
November 2023
“Igennem årerne har relationen mellem os og Royal Unibrew vokset sig tættere og stærkere. Det skyldes ikke mindst kompetente folk som bl.a. Distrikchef Mads Væver Andersen og Regional Salgschef Claus Wolff Lumby. Derfor er det os en stor glæde, at vi kan fortsætte det strategiske samarbejde endnu 5 år, som vil komme alle vores restaurationer og gæster til gode,” siger en af direktørerne i Bargroup, Bjørn Hentze.
Den forlængede aftale betyder, vi tager min. 5 år mere i samarbejdet. Vi glæder os til fortsat at skabe værdi og oplevelser for vores gæster.
September 2023
I hjertet af Odense ligger Café Skt. Gertruds, hvilket den har gjort i 37 år. Cafeen har i den tid kun skiftet ejer én gang, men efter 17 år med Mark Beetson ved roret, er tiden nu til en ny ejer af den Odense-berømte perle.
“Lad os mødes på Gertruds” er en vending, der ofte bliver hørt blandt odenseanere, fra den tidlige morgenstund til de sene nattetimer. Dette vil der bestemt ikke blive lavet om på, selvom den snart tidligere ejer Mark Beetson har solgt Café Skt. Gertruds. Fra d. 1/10 vil det nemlig være restaurationsvirksomheden Bargroup i partnerskab med Per Hallundbæk, der overtager ejerskabet:
”Det er med den dybeste respekt og ydmyghed, vi ser frem til at overtage Gertruds. Vi ønsker at værne om konceptet og alle de gode ting, gæsterne kender cafeen for,” fortæller Per Hallundbæk.
Per har med mere end 30 år som kok og tidligere køkkenchef på Falsled Kro en solid baggrund som gastronomisk kreatør. Per Hallundbæk har en stor passion og forkærlighed for det franske køkken, så at træde ind i partnerskabet som medejer af Gertruds, der er inspireret af den franske Café-Brasserie kultur.
Mark Beetson har ejet og drevet Gertruds i 17 år men har nu valgt, at tiden er inde til at prøve noget nyt: ”Jeg har været i branchen stort set hele mit liv, så hvis jeg skal nå at prøve kræfter med noget andet, så skal det være nu,” fortæller Mark, ”Gertruds har været en stor del af mit liv i mange år, men nu hvor jeg snart skal have mit første barnebarn synes jeg også, tidspunktet er helt rigtigt til generelt at prøve noget nyt.”
Mark løfter endnu ikke sløret for, hvad fremtiden eller bringer, men han er helt tryg ved at overlade Gertruds til de nye ejere, da han ikke er i tvivl om, de kan drive forretningen videre på samme gode måde, han har gjort i så mange år.
”Vi glæder os helt vildt til at fortsætte med at give gæsterne de gode oplevelser, de kender i dag,” forsikrer direktør i Bargroup Bjørn Hentze, ”Gertruds tilbyder intim, hyggelig og afslappet stemning i midten af Odense med lækker mad på menuen og gode drikkevarer. Alt sammen noget, vi i Bargroup i den grad elsker at kunne tilbyde vores gæster.”
”Vi sætter en kæmpe ære i altid at kunne give gæsterne de bedste oplevelser, og vi skal bestemt ikke gå på kompromis med noget, når vi får nøglerne til Gertruds,” fortæller Amanda Kuczynski, der er driftschef i Bargroup Food. Amanda er bl.a. kendt fra Klosterkroen, hvor hun i mange år har været ’Kromutter’, og hun vil helt sikkert stadig være at finde i den populære restaurant med dansk mad i Lille Gråbrødrestræde.
”I mit arbejde som driftschef er det yderst vigtigt, at jeg hele tiden ved, hvad der rør sig ude i vores restauranter. Derfor vil gæster helt sikkert stadig møde mig fra tid til anden, når de besøger os.”
Bargroup har for nyligt foretaget en organisationsændring og opdelt forretningen således, at der i dag er oprettet Bargroup Food. Klosterkroen, Hallundbæks og G.A.S.A. er de tre steder, der i dag hører under Bargroup Food og 1/10 tilføjes Café Skt. Gertruds til familien. Bargroup Food er med Bjørn Hentze som direktør, Per Hallundbæk som gastronomisk chef og Amanda Kuczynski som driftschef mere end klar til at få overrakt nøglerne til Skt. Gertruds 1/10.
Fra 1/7-2023 har vi valgt at sætte endnu større fokus på vores spisesteder Klosterkroen, G.A.S.A. og Hallundbæks. Dette har vi gjort ved at foretage en organisationsændring, der giver mulighed for at drive stederne mere samlet med de fordele, der opstår ved dette.
Bargroup’s direktion bestående af Gregers Schmidt, Martin Bødker og Bjørn Hentze har i tæt partnerskab med Per Hallundbæk vi oprettet Bargroup Food, der fremover vil have ansvaret for vores spisesteder og madkoncepter. Per har med mere end 30 år som kok og tidligere køkkenchef på Falsled Kro en solid baggrund som gastronomisk kreatør og er derfor et kæmpe aktiv i den nye ledelse af Bargroup Food.
Den daglige ledelse af Bargroup Food vil være med Bjørn Hentze som direktør, Per Hallundbæk som Gastronomisk chef og så med en gammel kending ombord som driftschef:
”Vi er rigtig glade for at Amanda har sagt ja til at være med på den videre rejse og jeg er sikker på, at det kommer til at gavne hele koncernen med tiden,” siger Bjørn Hentze.
Bargroup har nemlig valgt at tilbyde den nyoprettede stilling i ledelsesteamet ved Bargroup Food til Amanda Kuczynski. Amanda er i dag 37 år og har siden 2015 været en del af Bargroup, hvor hun i mange år har været ’Kromutter’ på Klosterkroen. Amanda har været med til at starte, udvikle og etablere Klosterkroen til det, den er i dag: En hyggelig odenseansk restaurant med fokus på dansk mad, charme og sjæl.
Amanda har de sidste 19 år af sit liv haft stort set alle kasketter i restaurationsbranchen i Odense. Hun har været alt fra entré- og gaderobepige til bartender og værtinde, og de sidste 11 år, restaurantchef.
Hun har i Bargroup både været en del af rejsen på Klosterkroen men også senest G.A.S.A. og Hallundbæks. Det er derfor helt naturligt, at hun selvfølgelig skulle tilbydes en plads i ledelsen af Bargroup Food. Selv siger Amanda også, at:
”Jeg er meget privilegeret med mit arbejde, som for mange år siden blot startede som en hobby ved siden af mine studier – jeg sætter absolut en ære i at kunne være med til at sætte mit præg, være med til at udvikle og vigtigst: At skabe de bedste rammer for personale og oplevelser for gæsterne.”
Selvom Amanda har haft mange kasketter, så er det i den grad ledelse, hun brænder for. Og hun lover også, at du som gæst stadig kan se Amanda ude i Bargroup’s restauranter, for der forsvinder hun ikke fra:
”Jeg tror simpelthen ikke på, man kan råde, lede og vejlede uden selv at være en del af det og have stået der.”
Derfor er det vigtigt for Amanda at være synlig og nærværende for personalet ude på spisestederne. Hun ønsker at være en leder, der gør en forskel på flere parametre og går forrest. Dette vil i vores overbevisning også være med til at gøre en forskel for gæsteoplevelsen.
Rollefordelingen i Bargroup Food er klar og afdelingen er ved at tage form. Med Bjørn Hentze som direktør, Per Hallundbæk som ansvarlig for mad og køkken samt Amanda Kuczynski som ansvarlig for restaurant og gæsteoplevelsen i front, er strategien lagt og holdet er mere end klar til at komme helt i gang med det nye setup.
Stedet hvor GASTRONOMI, AKTIVITETER, SAMVÆR og ARRANGEMENTER går op i en højere enhed.
G.A.S.A. er Bargroups store eventhus. Her får du helt unikke rammer omkring din næste fest eller næste arrangement. Vores lokaler på godt og vel 5000m2. er perfekte til enhver lejlighed. To arrangementer er sjældent ens, derfor skræddersyr vi dit arrangement efter dine ønsker og behov.
Vi tilbyder:
G.A.S.A. er det oplagte sted, hvis du mangler den rigtige lokation til din næste store fest, eller en lokation centralt i Odense til at danne ramme om dit næste firmaevent, møde eller konference.
Læs meget mere om G.A.S.A. HER
Nær Odense banegård finder I Sir Club, som i 50 år har dannet rammen for mange festlige og hyggelige stunder.
Sir Club er en bar, hvor specialøllene er i højsædet, og hvor I finder 27 haner samt et stort udvalg af specialøl fra
hele verdenen. I vil altid kunne finde minimum 85 forskellige øl af høj kvalitet og til gode priser i vores ølkort, som
indeholder alt fra traditionelle trappistøl til de nyeste sours.
Er du ikke til øl, så har vi også et lækkert cocktailskort, hvor du vil finde kendte cocktails, samt husets signaturcocktails.
På Sir Club møder det gamle nemlig det nye, og det ser man både på ølkortet, i indretningen samt i det meget
blandede klientel, som i løbet af ugen besøger baren. Det giver baren en helt unik stemning og varme, og gør
Sir Club til noget helt særligt. Her kan man nemlig komme som man er.
EVENTS HVER UGE:
Besøger I os på et tidspunkt hvor der ikke er events, har I altid mulighed for at låne et af vores mange brætspil,
terninger eller spillekort helt gratis. Vi har også et poolbord, som koster 20 kr. pr. spil.
Ønsker du at købe gavekort til Sir Club kan du gøre det her.
Hos Bargroup kan du holde dit arrangement, uanset om det er en fødselsdag, et firmaevent, en polterabend, julefrokost eller en pubcrawl med klubben. Vi skræddersyr din fest eller arrangement, så det indeholder lige det, du kunne tænke dig. Vi kan huse både 10 og 1000 personer, og om du vil spise eller nøjes med fest bagefter, så har vi, hvad du søger.
Lad os skabe rammerne om din fest.
Ønsker du vores hjælp til at holde et privat- eller firma arrangement ud-af-huset? Sammen med Bar-Mobil.dk tilbyder vi en professionel mobil bar løsning til private og virksomheder i hele landet.
Vi har 11 forskellige beværtninger, hvor du kan hygge dig med dine venner, kollegaer eller familie.
Du kan fx.:
Uanset om du skal arrangere et firmaevent, en julefrokost, polterabend eller studiestartsfest, så har vi det perfekte sted til dig.
Skriv til os her, og lad os sammen finde den bedste løsning til dit selskab.
Anvendelse af logomateriale fra denne side skal altid godkendes af Bargroup.
Kontakt: Bjørn Hentze på mail [email protected] eller på tlf. 21 24 21 26