Vores historie

Bargroup startede i 2011 med små butikker, da vi overtog Viggos og Den Brølende And. I 2014 grundlagde vi Bargroup som en restaurationskoncern, og siden da har vi vækstet støt. Vi er gået fra at have én butik, hvor det administrative arbejde blev suppleret op med vagter i baren.

Den tid ligger nogle år tilbage.

I dag står vi med et superskarpt team – både rundt omkring på alle vores beværtninger, men også på vores hovedkontor på Middelfartvej. Bargroup består i dag af to ben: Bargroup Food og Bargroup Drinks.

Hos Bargroup er vores medarbejdere det vigtigste, og vi værner om deres trivsel, sammenhold og udvikling. Hvis vi skal blive ved med at vækste, så kræver det, at alle mand arbejder benhårdt og udvikler sig selv – vores forretning udvikler sig, når vores medarbejdere gør.

 

Tidslinje:

2011 Overtagelse af Viggos og Den Brølende And
2014 Overtagelse af Blomsten & Bien
2014 Stiftelse af Bargroup som koncern
2015 Åbning af Klosterkroen, vores første restaurant i Odense (5. november)
2017 Åbning af Storms Pakhus (1. september)
2019 Overtagelse af Ryan’s (2. september)
2020 Sir Club bliver optaget i familien
2021 Åbning af G.A.S.A.
2022 Åbning af Restaurant Hallundbæks (24. februar)
2023 Stiftelse af Bargroup Food (1. juli)
2023 Overtagelse af Cafe Skt. Gertrud (1. oktober)