Adresse

Middelfartvej 9M
5000 Odense C

Vis på Google Maps

Åbningstider


Ons-tors 16:00  -  22:00
Fre-lør 12:00  -  01:00

Kontakt

30 25 50 85
info@gasabar.dk

Links

Hjemmeside

Om GASA – Petanque & Shuffle Bar

Hos os kan du inden længe booke en af vores mange petanque- og shuffle baner, du kan opleve koncerter og events, du kan smage på Fyn fra det store åbne køkken, og du kan booke lokaler til din fest, som du aldrig fik hold i 2020. Om du er privatperson eller virksomhed, så har vi rammerne.

Ideen til GASA Petanque & Shuffle Bar udspringer fra en inspiration i, hvad store europæiske byer gør – og hvordan de kombinerer mad og aktiviteter under samme tag med fokus på oplevelsen. Vi kommer til at have spillebaner, gastronomi, events og selskabslokaler med plads til 300 mennsker.

Fokus er på de gode og lokale råvarer. Vi har blandt andet vores egen mark, hvor vi har plantet fynske og økologiske krydderurter. Vores køkken er i bevægelse og vi indretter os efter årstiderne og de råvarer, der byder sig til på de forskellige årstider.

Vi serverer både klassikere og lidt mere modige retter – og så skal Odense have lidt mere skaldyr. Derudover kan du vælge mellem flere kødfrie muligheder, hvor der er tænkt mere i grønne smagsnuancer end i erstatninger.

 

GASA’s 4 fokus områder:

  • Vores gastronomiske univers
  • Vores Petanque- og Shuffle baner
  • Vores events – musik, koncerter mm.
  • Vores selskabslokaler og selskabspakker til private, virksomheder og netværks

 

Læs meget mere om GASA – Petanque & Shuffle Bar og book baner HER