Adresse

Middelfartvej 9M
5000 Odense C

Vis på Google Maps

Åbningstider


Torsdag 16:00  -  23:00
Fredag 13:00  -  00:00
Lørdag 13:00  -  00:00

Kontakt

31 11 40 45
info@gasabar.dk

Links

Hjemmeside

Om G.A.S.A.

Stedet hvor GASTRONOMI, AKTIVITETER, SAMVÆR og ARRANGEMENTER går op i en højere enhed.

Hos G.A.S.A. i Odense kan du koble af og nyde en god aften i vores rustikke og hyggelige rammer. Vi vil gerne tage del i byens udvikling, og ønsker med vores lige godt og vel 5000 m2 at åbne byen op og tilbyde dig nye oplevelser.

G.A.S.A. er det oplagte sted at besøge, hvis du vil kombinere en sjov aften på en af vores boccia, petanque- eller shufflebaner med god mad lavet på nøje udvalgte råvarer, eller hvis du bare vil nyde en kold øko øl med vennerne. Du kan også give os et kald, hvis du mangler den rigtige lokation til din næste store fest.

HALLUNDBÆKS, der ligger inde i G.A.S.A.’s lokaler, er vores restaurant, hvor vi har valgt at lægge al vores kærlighed i én menu, som er komplementeret med nøje udvalgte drikkevarer, så du får en gastronomisk aften alt inklusiv. Du kan glæde dig til en spiseoplevelse, hvor Gastronomisk Chef, Per Hallundbæk og Køkkenchef, Jacob Mikkelsen sammen har kreeret en menu med velsmagende og spændende råvarer og med fokus på det gode håndværk. Menuen kommer løbende til at skifte efter årstiden og råvareudvalget.

 

G.A.S.A.’s 4 fokus områder:

  • Gastronomi
  • Aktiviteter
  • Samvær
  • Arrangementer

 

Læs meget mere om G.A.S.A. og book baner HER