BARGROUP ER MERE END

BARE EN RESTAURATION

Vi står bagBargroup er en restaurationskoncern der blev grundlagt i 2011 og som siden da har vækstet støt. 

I dag indeholder koncernen:

 

2
Værtshuse
2
Barer
1
Restaurant
1

Street food

 

 

Stort moderne værtshus, hvor der drikkes litervis af øl. Pt et af Danmarks største steder i afsætning af fadøl inden for kategorien barer og værtshuse.

 

Drikker du 10 øl, får du dit eget krus med navn hængende i loftet. Konceptet er kendt som "Drikke DATO". For at kruset skal blive hængende, kræver det, at det fornys en gang om året.

 

Der må ryges på Viggos, som har åbent alle ugens dage. Aldersgrænsen er 18 år. På Viggos er der plads til alle, hvilket også afspejler musikgenren, som er utrolig bred.

 www.viggos-odense.dk

 info@viggos-odense.dk
 www.fb.com/viggosodense

 

 

Her må der danses på borde og bænke i mens der festes til de største hits fra 80’er, 90’er og 00’erne. Den Brølende And har fast åbent fredag-lørdag fra kl 20, hvor der er halv pris i baren indtil kl.24.00. Der er Beerpong, Flipcup, Rafling og spillekort at fornøje sig med. Aldersgrænsen er 20 år.

 

Hver torsdag kl.20.00 er der karaoke indtil typisk kl.03.00, nogle gange senere, nogle gange tidligere, det er helt an på hvor hårdt der bliver sunget og festet. 

 

Den Brølende And har plads til 250 personer, og er derfor oplagt til både større og mindre privatfester og arrangementer. 

 www.anden-odense.dk

  info@anden-odense.dk
 www.fb.com/andenodense

 

 

Ølhunden er en forlængelse af Viggos, dog uden røg, og har fast åbent torsdag-lørdag og åbner op ellers efter behov.  

 www.ølhunden-odense.dk

 info@viggos-odense.dk

 

 

Et af Odenses ældste værtshuse, som er kendt for sin gode stil, røde/hvid ternede duge og Kim Larsen som overbo. Her er åbent alle ugens dage, musikken er god, gedigen værtshus musik. Her er altid en hyggelig stemning, og du kommer hurtigt i kontakt med stamgæsterne. Vi gør en stor indsats for, at du som gæst føler dig hjemme og har motoet ”Hyg dig tyk”.

 

Om sommeren er terrassen åben, hvor man kan nyde en kold øl i solen, og kigge ud over Sorte brødre torv, hvor der hver onsdag og lørdag formiddag er markedsdag.

 www.lørups.dk

 info@lørups.dk
 www.fb.com/lorups

 

 

 

En af Odense bedste fest- og dansebarer. Her er proppet hver fredag og lørdag nat, og nattens DJ spiller mainstream musik blandet med de største danse klassikere. Vi serverer lækre cocktails og festen varer til den lyse morgen. Hele torsdag nat, og fredag og lørdag frem til kl 24.00, køres der Early Birdie priser i baren, så kom tidligt.

 

 

Torsdag er store spilledag, da der både afvikles den ugentlige bordfodboldturnering, hvor der både er plads til begyndere og øvede, samt beerpongborde som gæsterne kan benytte. Blomsten og Bien er et oplagt valg for privatfester eller lignende, da der først åbnes kl 22.00 torsdag, fredag og lørdag. Aldersgrænsen er 18 år torsdag og fredag, og 20 år lørdag. 

 www.blomstenogbien.nu

 info@blomstenogbien.nu
 www.fb.com/blomstenogbienodense

 

 
 

Dansk restaurant, som selvom den kun har ligget der siden November 2015, føles som en tidslomme at gå ind i, da indretningen summer af historie, hygge og en duft af traditionelle danske retter. Der er åbent både til frokost og aften tirsdag-lørdag og ligger i det centrale i Odense.

 

På Klosterkroen køres der bl.a. tarteletter ad libitum om onsdagen og stegt flæsk med persillesovs ad libitum om torsdag. Lokalerne er ideelle til både julefrokoster, forretningsmøder, tante Olgas fødselsdag eller hvis du bare gerne vil starte din aften ude og nyde god mad i hyggelige omgivelser. Ligeledes kan lokalerne efter aftale også bruges i forbindelse med konfirmationer eller barnedåb.

 www.klosterkroen.dk

 info@klosterkroen.dk
 www.fb.com/klosterkroen

 

 

Hos Storms Pakhus finder du Fyns største ildsjæle. Nogle af dem laver mad, mens andre klipper hår og er kreative. Du kan gå på torvesalg den 1. lørdag i måneden eller mødes over en specialøl.

I madboderne prioriteres fynske råvarer, fordi vi kan lide at holde det lokalt. Den lille familie vil elske vores puslerum, ligesom venindepar vil dåne over at kunne gå på det lille hus sammen. Dyk ned i vores udbud her på hjemmesiden, eller stik hovedet forbi, og lad dig overraske.

 

Storms Pakhus har 6 forskellige barer:

  • Cocktailbar
  • Specialølbar 
  • Find Holger og Vakse Viggo (mainbar)
  • Ginbar 
  • Vin og boblebar

 

Du kan booke bord til grupper mellem 4-8 personer. Hvis I er færre end 4 gæster, kommer I blot forbi. For grupper over 8 personer, bedes I kontakte vores bookingafdeling. Find mere info på hjemmesiden. 

 www.stormspakhus.dk

  hmn@stormspakhus.dk 
 www.fb.com/stormspakhus

 

 

Bargroup Event er et eventbureau hvorfra du kan leje bartendere, booke en Tiki-hawaii bar, G&T bar, cocktailbar eller en bar med lidt af det hele. Vi afholder cocktailkursus både i- og udenfor huset. 

 

Bargroup Event går i luften i marts 2018.

Alle henvendelser skal ske til Bjørn Hentze på bhe@bargroup.dk eller på tlf. 21242126.

 

Stay tuned og lad os hjæle med at afvikle det perfekte event eller den gode fest.

  www.bargroup.dk

  bhe@bargroup.dk

 

 

Bargroup Event er et eventbureau hvorfra du kan leje bartendere, booke en Tiki-hawaii bar, G&T bar, cocktailbar eller en bar med lidt af det hele. Vi afholder cocktailkursus både i- og udenfor huset. 

 

Bargroup Event går i luften i marts 2018.

Alle henvendelser skal ske til Bjørn Hentze på bhe@bargroup.dk eller på tlf. 21242126.

 

Stay tuned og lad os hjæle med at afvikle det perfekte event eller den gode fest.

  www.bargroup.dk

  bhe@bargroup.dk

 

Arrangement / Booking

 

Står du og skal arrangere en fest? Det kunne være et firmaarrangement? En festlig aften for dine hold eller studiekammerater? En pubcrawl? En polterabend? Tipsklubben på tur? Julefrokost? Påskefrokost?  - Vi kan hjælpe med det hele. Vi kan også komme med bartendere ud af huset til diverse arrangementer, både inklusiv og eksklusiv drikkevare. Alt kan lade sig gøre! Smid os en mail på hvad du søger, så finder vi ud af det sammen.

 

Job

 

Vi søger løbende personale til vores beværtninger, send os en mail, eller følg med på afdelingernes facebooksider.

Kontakt

 

BARGROUP ApS

Seebladsgade 21
5000 Odense C 

CVR: 33505868

E-mail: info@bargroup.dk

 


 

HR, DRIFT & SAMARBEJDSAFTALER


Gregers Schmidt

E-mail: gs@bargroup.dk

Telefon: (+45) 3058 2844

 

Marie Louise Madsen

E-Mail: mlm@bargroup.dk

Telefon: (+45) 28693437

 

LEVERANDØRER, SALG, ARRANGEMENTER

 

Bjørn Hentze

E-mail: bhe@bargroup.dk / bhe@stormspakhus.dk

Telefon: (+45) 2124 2126

MARKETING 

 

Martin Bødker

E-mail: mb@bargroup.dk

Telefon: (+45) 2462 4570

 

Annie Orli Yacov Pladsbjerg

E-mail: ap@bargroup.dk

Telefon: (+45) 3025 0843

 

IT & GRAFIK

 

Carsten Jensen

E-mail: cj@bargroup.dk

Telefon: (+45) 22144414

 

BOGHOLDERI

 

E-mail: bogholderi@bargroup.dk

Telefon: (+45) 21242126