Vi står bagPressemeddelelse:

Bargroup lukker alle barer og restaurationer i Odense frem til den 13. april 2020

Odenses lokale restaurationskoncern med 6 værtshuse, barer og restaurant lukker på statsministerens opfordring alle restaurationer fra dags dato og frem til den 30. marts. Bargroup står bag: Den Brølende And, Viggos, Blomsten & Bien, Klosterkroen, Kong Tiki og Ryan’s Irish Pub.

Statsministeren opfordrede på pressemøde i går til, at alle restaurationer lukker ned frem til den 13. april, og at begivenheder med forsamlinger på over 100 personer aflyses eller udskydes. Dette bakker Bargroup naturligvis op om.

Et fælles anliggende
Bjørn Hentze, direktør i Bargroup udtaler: ”Coronavirussen er et fælles anliggende, og vi skylder hinanden at passe på alle i samfundet, især de som er særligt udsatte. Hos Bargroup betyder det, at vi lukker ned for alle vores beværtninger for at reducere smittefaren – også de steder, hvor der ikke er en forsamling på 100 personer samtidig. Derfor aflyser vi også alle begivenheder i perioden. Vores opfordring herfra er: pas på hinanden, og tag de fornødne forholdsregler, som myndighederne foreskriver.”

Bargroup følger situationen nøje og vil løbende være klar til at reagere på de ændringer, som regeringen og sundhedsstyrelsen kommer med.
Indtil videre holder restaurationerne lukket frem til den 30. marts, og åbner forhåbentligt hurtigt op igen til en masse gode oplevelser.

Lukning: Fra 12. marts - 13. april, eller indtil andet angives.
Bargroups steder: Den Brølende And, Viggos, Blomsten & Bien, Klosterkroen, Kong Tiki og Ryan’s Irish Pub.
Begivenheder: Kommende arrangementer aflyses eller udskydes. Information vil løbende blive meldt ud på Bargroups sociale medier og hjemmeside, www.bargroup.dk.

For mere information, kontakt venligst
Bjørn Hentze
Direktør
Bargroup
bh@bargroup.dk

Bargroup Administration ApS
Seebladsgade 21
5000 Odense C
www.bargroup.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bargroup er en restaurationskoncern der blev grundlagt i 2011 og som siden da har vækstet støt. 

I dag indeholder koncernen:

 

1
Værtshus
1
Pub
3
Barer
1
Restaurant
1

Street food


 

 

 

Du er først rigtig fra Odense, når du har drukket en dato på Viggos.

 

Konceptet er simpelt. Drik 5 liter øl, og få dit eget krus, med indgraveret navn, i loftet. Viggos er et af Odenses største og mest populære værtshuse. Viggos-huset er i tre etager, og har Ølhunden over sig på 1. sal og Ølkælderen under sig i kælderen. I daglig tale går helt huset dog under navnet Viggos.

 

Der må ryges på Viggos, som har åbent alle ugens dage. Aldersgrænsen er 18 år. På Viggos er der plads til alle, hvilket også afspejler musikgenren, som er utrolig bred. Her møder du næsten altid nogle du kender, og ”stammen” i baren har deres faste pladser.

 

Går du med tankerne om at drikke en dato og prøve kræfter med den ærefulde udfordring, så tøv ikke med at tage vennerne under armen og kig forbi.

 www.viggos-odense.dk

 info@viggos-odense.dk
 www.fb.com/viggosodense

 

 

 

Her må der danses på borde og bænke, imens der festes og skråles med til de største hits fra 80’erne, 90’erne og 00’erne.

 

Den Brølende And har åbent hver torsdag, fredag og lørdag fra kl. 20, hvor der er halv pris i baren indtil kl. 24.

 

Torsdag er der halv pris hele natten. Aldersgrænsen er 20 år.

Den sidste torsdag i måneden går Anden dakkedak med alle de gode gamle technotrampersange. De øvrige torsdage og den sidste lørdag i måneden er der karaoke indtil typisk kl.03, hvor du kan lukke din indre sangfugl ud.

 

Den Brølende And har plads til 250 personer, og er derfor oplagt til både større og mindre privatfester og arrangementer. 

 

  info@anden-odense.dk
 www.fb.com/andenodense

 

 

 

Irsk pub med den helt rigtige pubstemning, når festen er i gang. Her kan både opleves livemusik, god stemning, spilles pool og dart. I hverdagene kan du nyde en Guinness og mærke den autentiske stemning, da der kommer mange internationale gæster. Og hvem ved, måske en dag der også kommer mad på menuen.

 

Næsten hver dag er der tændt for et tv der viser sport, uanset om det er rugby, fodbold eller noget helt tredje. Jo større begivenhed, desto flere skærme gøres klar.

 

Ryans har åbent syv dage om ugen, så du har rig mulighed for at lægge vejen forbi uanset tidspunkt eller dag.

 

Vi har desuden de helt optimale rammer for selskaber, da vi på vores 1. sal har selskabslokale, som kan rumme op til 80 personer. Så kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud, eller kom ned forbi baren og smag lidt på varerne.

 

  hello@ryans.dk
 www.fb.com/RyansofOdense

 

 

 

 

Skal der festes i weekenden? Så er Blomsten & Bien én af Odenses bedste fest- og dansebarer. Her er proppet hver fredag og lørdag nat, og nattens DJ spiller mainstream musik blandet med de største danse klassikere. Vi serverer lækre cocktails, og festen varer til den lyse morgen. Hele torsdag nat, og fredag og lørdag frem til kl 24.00, køres der Early Birdie priser i baren, så kom tidligt.

 

Torsdag er store hyggedag, da der her byens sjoveste og hyggeligste bingoturnering.

 

Blomsten & Bien er et oplagt valg for privatfester eller lignende, da der først åbnes kl 22.00 torsdag, fredag og lørdag. Aldersgrænsen er 18 år torsdag og fredag, og 20 år lørdag. 

 info@blomstenogbien.dk
 www.fb.com/blomstenogbienodense

 


 

Dansk restaurant, som selvom den kun har ligget der siden november 2015, føles som en tidslomme at gå ind i, da indretningen summer af historie og hygge, og restauranten har en duft af traditionelle danske retter. Der er åbent til aften tirsdag-lørdag, og til frokost fredag-søndag og ligger i det centrale i Odense.

 

På Klosterkroen gør vi en dyd ud af at lave maden fra bunden, med råvarer fra lokale producenter.

 

På Klosterkroen køres der bl.a. æggekage ad libitum om tirsdagen, tarteletter ad libitum om onsdagen og stegt flæsk med persillesovs ad libitum om torsdagen. Lokalerne er ideelle til både julefrokoster, forretningsmøder, fødselsdagsselskaber, eller hvis du bare gerne vil starte din aften ude og nyde god mad i hyggelige omgivelser. Ligeledes kan lokalerne efter aftale også bruges i forbindelse med konfirmationer eller barnedåb.

 www.klosterkroen.dk

 info@klosterkroen.dk
 www.fb.com/klosterkroen

 

 

 

Storms Pakhus er Odenses første og største street food marked. Her finder du Fyns største ildsjæle. Nogle af dem laver mad, mens andre tatoverer og er kreative. I madboderne og barerne prioriteres gode, fynske råvarer, fordi vi kan lide at holde det lokalt. Den lille familie vil elske vores puslerum, ligesom venindepar vil dåne over at kunne gå på det lille hus sammen. Dyk ned i vores udbud her på hjemmesiden, eller stik hovedet forbi, og lad dig overraske.

 

Storms Pakhus har 6 forskellige barer:

 

  • Cocktailbar
  • Specialølbar 
  • Find Holger og Vakse Viggo (mainbar)
  • Ginbar 
  • Vin- og boblebar

 

Du kan booke bord til grupper mellem 4-8 personer. Hvis I er færre end 4 gæster, kommer I blot forbi. For grupper over 8 personer, bedes I kontakte vores bookingafdeling. Find mere info på hjemmesiden. 

 

 www.stormspakhus.dk

  hello@stormspakhus.dk 
 www.fb.com/stormspakhus

 

 

 

Er i 10 eller 1000 så kan vi rumme jeres event. Bargroup Event er en gren af Bargroup, hvorfra du kan leje bartendere, booke en Tiki-hawaii bar, G&T bar, cocktailbar eller en bar med lidt af det hele.

 

Vi kan også afvikle dit event på en af vores lokationer, eller holde fede pubcrawls eller trække eksterne samarbejdspartnere ind over det, hvis man også vil se lidt andet i Odense end barer og værtshuse.

Vi afholder cocktailkursus både i og udenfor huset. 

 

Alle henvendelser skal ske til Bjørn Hentze på bhe@bargroup.dk eller på tlf. 21242126.

 

  bhe@bargroup.dk

 

 

 

Kong Tiki er en Tiki bar, som har masser af eksotiske cocktails. Baren er utrolig flot indrettet, med mange forskellige og sjove nuancer. På toiletterne kan du høre historien om Kon-Tiki, der summer ud af højtalerne, og sjovt nok så er barens navn inspireret af Kon-Tiki-rejsen.

 

Kong Tiki har åbent torsdag, fredag og lørdag fra kl 17.00. Den er perfekt til dig, som synes et værtshus er for røget og en vinbar er for fancy. Her kan hygges med sharing cocktails i vores specielle tiki krus og sjove spil bl.a. vores shuffleboard. Du kan selvfølgelig også altid nyde en øl.

 

Vi spiller altid sprøde sommerrytmer fra musikanlægget, og baren er et perfekt sted at bruge sin aften, hvis man vil lidt væk fra den triste grå regnvejrsdag. Du kan endda være så heldig at opleve fælles limbo.

 

  info@kongtiki.dk
 www.fb.com/kongtikiodense

 

Arrangement / Booking

 

Vi kan hjælpe med stort set alt!

 

Firmafester, privatbookinger til større selskaber der skal ud i weekenden, barnedåb, julefrokoster - you name it.

 

Vi kan også skræddersy den fedeste pubcrawl blandt alle vores beværtninger, med både vådt og tørt. 

 

Vi har også mulighed for at leje bartendere ud af huset til diverse arrangementer, både inklusiv og eksklusiv drikkevare. Alt kan lade sig gøre! Smid os en mail på hvad du søger, så finder vi ud af det sammen.

 

info@bargroup.dk

 

Job

 

Vi søger løbende personale til vores beværtninger, send os en mail, eller følg med på afdelingernes facebooksider.

 

kontakt: info@bargroup.dk

Kontakt

 

BARGROUP ADMINISTRATION ApS

Seebladsgade 21
5000 Odense C 

CVR: 40288570

E-mail: info@bargroup.dk

 


 

BARGROUP DRIFT

Seebladsgade 21
5000 Odense C 

CVR: 33505868

E-mail: info@bargroup.dk

 

HR, DRIFT, SAMARBEJDSAFTALER & ARRANGEMENTER


Gregers Schmidt

E-mail: gs@bargroup.dk

Telefon: (+45) 3058 2844

 

Marie Louise Madsen

E-Mail: mlm@bargroup.dk

Telefon: (+45) 28693437

 

LEVERANDØRER & ØKONOMI

 

Bjørn Hentze

E-mail: bhe@bargroup.dk / bhe@stormspakhus.dk

Telefon: (+45) 2124 2126

MARKETING & STORMS

 

Martin Bødker

E-mail: mb@bargroup.dk / mb@stormspakhus.dk

Telefon: (+45) 2462 4570

 

Annie Orli Yacov Pladsbjerg

E-mail: ap@bargroup.dk

Telefon: (+45) 3025 0843

 

IT & GRAFIK

 

Carsten Jensen

E-mail: cj@bargroup.dk

Telefon: (+45) 22144414

 

BOGHOLDERI

 

E-mail: bogholderi@bargroup.dk

Telefon: (+45) 21242126